Sportful Squadra GORE WindStopper Nohavice antracit/čierne

Zateplené, vetruodolné nohavice Squadra Windstopper sú ideálne na vysoko intenzívne bežkovanie v chladnom počasí . Optimálny komfort počas športovania ti okrem použitých materiálov zabezpečí aj anatomicky tvarovaný strih s volnejším sedením, ktorý um... Zobraziť viac
Dostupnosť: Informujte sa
129,90 €
79,16 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Zateplené, vetruodolné nohavice Squadra Windstopper sú ideálne na vysoko intenzívne bežkovanie v chladnom počasí. Optimálny komfort počas športovania ti okrem použitých materiálov zabezpečí aj anatomicky tvarovaný strih s volnejším sedením, ktorý umožňuje obliecť si pod nohavice aj ďaľšie vrstvy oblečenia. 

Vlastnosti nohavíc

  • predná strana z vetruodolného a hrejivého materiálu Gore Windstopper® 4 Way Mid
  • vzadu pružný a priedušný materiál TDTxp pre maximálnu slobodu pohybu a odvod potu
  • elastický pás so sťahujúcou šnúrkou
  • členkové zipsy pre ľahšie obliekanie 
  • pružné lemy na členkoch so silikónovou potlačou na vnútornej strane
  • anatomický strih s volnejším sedením

Gore Windstopper® 4 Way Mid materiál

V porovnaní s Windstopper® 4 Way Warm je táto tkanina o 25g ľahšia a vybavená tenšou vrstvou česaného flísu na vnútornej strane. Aj napriek tomu, poskytuje stále výbornú hrejivosť a odvod vlhkosti. Samozrejmosťou je 100%-tná ochrana pred vetrom a čiastočná vodeodolnosť.

TDTxp materiál

V dvoch smeroch pružná, polyesterová tkanina, ktorá výborne udržuje teplo a odvádza vlhkosť. Používa sa pri výrobe zadných častí  cyklistických dresov, búnd a najmä tam, kde nie je potrebná vysoká úroveň pružnosti. 

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem cyklistických World Tour tímov Bahrain-Merida a Bora-hansgrohe oblieka aj taliansku reprezentáciu v bežeckom lyžovaní a biatlone.