Karpos VERVE Dámsky dres tmavosivý/biely/čierny

Dámsky letný MTB dres s krátkym rukávom Karpos Verve je vyhotovený z dvojice funkčných materiálov, ktoré poskytujú optimálny komfort aj počas celodenných výletov. Na prednej strane a rukávoch sa nachádza hebký, elastický materiál, ktorý výborne chlad... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
89,90 €
39,56 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Dámsky letný MTB dres s krátkym rukávom Karpos Verve je vyhotovený z dvojice funkčných materiálov, ktoré poskytujú optimálny komfort aj počas celodenných výletov. Na prednej strane a rukávoch sa nachádza hebký, elastický materiál, ktorý výborne chladí a zaisťuje priliehavé sedenie. Lepšiu priedušnosť a odvádzanie potu od pokožky zabezpečuje dierkovaný materiál na chrbte a v prednej, hornej časti. Pre odloženie si všetkých, potrebných vecí je dres v zadnej časti vybavený 1 väčším a 1 menším vreckom.

Vlastnosti dresu

  • príjemné, funkčné materiály
  • kvalitný YKK® zips na prednej strane
  • zadné vrecko so zipsom a malým, vnútorným vreckom na drobnosti

K-Sense materiál

Hebká, mimoriadne pružná a rýchloschnúca tkanina. Používa sa na výrobu priliehavého oblečenia, ktoré je nosené počas fyzickej aktivity.

Sensitive® materiály

Oblečenie vyrobené zo Sensitive® materiálov (kvalitné Lycra tkaniny)  je komfortné, hebké, príjemné na dotyk a vďaka otvorenej väzbe tkaniny aj mimoriadne priedušné. Taktiež je trvácne a zachováva si svoju farbu aj po mnohých praniach.

Karpos

Talianska značka športového oblečenia, ktorá vznikla v roku 2007. Zameriava sa najmä na výrobu skialpového, MTB a outdoorového oblečenia. Cyklistickému tímu Bora-hansgrohe poskytuje oblečenie na voľný čas.