Sportful Apex Gore WindStopper nohavice čierne/fluo červené

Bežecké nohavice Sportful Apex Windstopper  sú určené na bežkovanie vo vysokom tempe. Vďaka funkčným materiálom je zabezpečená izolácia pred chladom, vetrom bez obmedzenia priedušnosti. Pre pohodlnejšie obliekanie/vyzliekanie sú nohavice vybavené kva... Zobraziť viac
Dostupnosť: Informujte sa
149,90 €
87,96 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Bežecké nohavice Sportful Apex Windstopper sú určené na bežkovanie vo vysokom tempe. Vďaka funkčným materiálom je zabezpečená izolácia pred chladom, vetrom bez obmedzenia priedušnosti. Pre pohodlnejšie obliekanie/vyzliekanie sú nohavice vybavené kvalitnými, dvojsmernými zipsami. Dolná časť je ukončená pružnými lemami so silikónovou potlačou, ktorá zaisťuje pevné držanie nohavíc na topánkach. Ľahké, vetruodolné nohavice na vysoko intenzívne bežkovanie.

Vlastnosti nohavíc

  • elastický pás so sťahujúcou šnúrkou
  • v prednej, hornej časti Gore Windstopper® 4 Way Mid materiál
  • dolná časť z tenšieho materiálu Gore Windstopper® 4 Way Light
  • zadná časť je z pružného a priedušného materiálu Thermodrytex Plus
  • na bokoch 3/4 dvojsmerné zipsy pre vetranie a ľahšie obliekanie
  • v dolnej časti pružné lemy so silikónovou potlačou pre pevné držanie nohavíc na topánkach 
  • reflexné logo na zadnej strane

Gore Windstopper® 4 Way Mid materiál

V porovnaní s Windstopper® 4 Way Warm je táto tkanina o 25 ľahšia a vybavená tenšou vrstvou česaného flísu na vnútornej strane. Aj napriek tomu, poskytuje stále výbornú hrejivosť a odvod vlhkosti. Samozrejmosťou je 100%-tná ochrana pred vetrom a čiastočná vodeodolnosť.

Gore Windstopper® 4 Way Light materiál

Mimoriadne ľahká, vodeodolná a v štyroch smeroch pružná Windstopper® tkanina s priedušným povrchom, ktorý zabraňuje prieniku vetra cez oblečenie. Ideálna ochrana pre oblečenia, ktoré sú určené na aeróbne aktivity v chladnom počasí.

ThermoDrytex Plus materiál

Vďaka elastickej a tenkej vnútornej vrstve z česaného flísu je táto tkanina ideálna v prípadoch, keď sa vyžaduje vysoká hrejivosť a flexibilita materiálu. 84% Nylonu a 16% Lycry zabezpečuje jej jemnosť a pružnosť. Povrch tkaniny je ošetrený silikónovou úpravou, ktorá poskytuje čiastočnú odolnosť voči vode.   

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistamiuž viac ako 60 rokov. Okrem cyklistických World Tour tímov Bahrain-Merida a Bora-hansgrohe oblieka aj taliansku reprezentáciu v bežeckom lyžovaní a biatlone.