Dámske cyklistické ponožky Sportful Evo sú určené na výkonnostné jazdenie v jarnom a letnom období. Nosia ich aj profesionálne cyklistky na preteky a náročné tréningy. Vďaka bakteriostatickému mikrovláknu Meryl® Skinlife rýchlo schnú, nezapáchajú ani... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
29,90 €
17,51 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Dámske cyklistické ponožky Sportful Evo sú určené na výkonnostné jazdenie v jarnom a letnom období. Nosia ich aj profesionálne cyklistky na preteky a náročné tréningy. Vďaka bakteriostatickému mikrovláknu Meryl® Skinlife rýchlo schnú, nezapáchajú ani po celodennom nosení a poskytujú vysoký stupeň komfortu.  

Vlastnosti ponožiek

  • Meryl® Skinlife bakteriostatické mikrovlákno
  • ľáhký, sieťovaný úplet na členku a vrchnej časti pre vysokú priedušnosť
  • kompresný uplet na manžete
  • teplotný rozsah: 10°C a viac

Meryl® Skinlife materiál

Meryl je nekrčivá tkanina, ktorá rýchlo schne, poskytuje UV ochranu a má antibakteriálne vlastnosti. Vďaka dokonalému prispôsobeniu pôsobí ako druhá pokožka.

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem talianskej reprezentácie v bežeckom lyžovaní a biatlone oblieka aj cyklistické World Tour tímy Bahrain-Merida a Bora-hansgrohe, v ktorom jazdí aj Peter Sagan.