Pánska cyklistická bunda Neo SoftShell je určená do chladného a veterného počasia . Softshellový materiál na prednej strane a vrchnej časti rukávov zaisťuje odolnosť voči vetru, slabému dažďu/mrholeniu a vynikajúcu údržbu tepla. Zadná strana a spodná... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
110,00 €
87,12 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Pánska cyklistická bunda Neo SoftShell je určená do chladného a veterného počasia. Softshellový materiál na prednej strane a vrchnej časti rukávov zaisťuje odolnosť voči vetru, slabému dažďu/mrholeniu a vynikajúcu údržbu tepla. Zadná strana a spodná časť rukávov sú vybavené priedušným materiálom ThermoDrytex, ktorý okrem výborného sedenia umožňuje lepší odvod potu. Samozrejmosťou je kvalitný, celorozopínací zips a dostatok vreciek na odloženie si všetkých, potrebných vecí. Ľahká cyklobunda na bicyklovanie v jarnom a jesennom období.

Vlastnosti cyklo bundy

  • na prednej strane a vrchnej časti rukávov Softshell s flísovým vnútrom
  • na spodnej časti rukávov ThermoDrytex Plus materiál pre lepší odvod vlhkosti
  • vpredu kvalitný, celorozopínací YKK® zips
  • 3 zadné vrecká + 2 sieťované na bokoch
  • teplotný rozsah: 10°C a viac

Softshell Stretch technológia

Membránová technológia, ktorá bola vyvinutá pre dynamické zimné športy. Vďaka polyuretánovej membráne je zaručená priedušnosť a odolnosť voči vetru a vode. Vnútro je z flísu, ktorý poskytuje výbornú hrejivosť. Povrch je príjemný na dotyk a charakterizuje ho čistý a moderný vzhľad.

ThermoDrytex Plus materiál

Vďaka mimoriadne elastickej a tenkej vnútornej vrstve z česaného flísu je táto tkanina ideálna v prípadoch, keď sa vyžaduje vysoká hrejivosť a flexibilita materiálu. 84% Nylonu a 16% Lycry zabezpečuje jej jemnosť a pružnosť. Povrch tkaniny je ošetrený silikónovou úpravou, ktorá poskytuje slabšiu odolnosť voči vode.

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem talianskej reprezentácie v bežeckom lyžovaní a biatlone oblieka aj cyklistický tím TotalEnergies, v ktorom jazdí Peter Sagan.