Cyklistické ponožky  Sportful Matchy ti vďaka použitému materiálu a ľahkému, sieťovanému úpletu zabezpečia optimálny komfort. Navyše jednotlivé farebné prevedenia umožňujú zladiť si ich so svojím cyklistickým outfitom. Ideálne na bicyklovanie v teplo... Zobraziť viac
Dostupnosť: Informujte sa
14,90 €
13,11 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Cyklistické ponožky Sportful Matchy ti vďaka použitému materiálu a ľahkému, sieťovanému úpletu zabezpečia optimálny komfort. Navyše jednotlivé farebné prevedenia umožňujú zladiť si ich so svojím cyklistickým outfitom. Ideálne na bicyklovanie v teplom počasí v jarnom a letnom období.

Vlastnosti ponožiek

  • Q-Skin® bakteriostatické mikrovlákno zabraňujúce vzniku nepríjemnych zápachov a rastu baktérií
  • ľahký, sieťovaný úplet
  • manžeta ponožky je vo výške 15 cm

Q-Skin

Polyamidové vlákno, do ktorého sú vložené ióny striebra priamo počas procesu odstreďovania. Vďaka tomu je zaručená ochrana pred vznikom nepríjemných zápachov a rast bakteií či plesní. Pokožke nositeľa poskytuje sviežosť, priedušnosť, čistotu a pohodlie. Svoje základné vlastnosti si zachováva aj po opakovanom praní a dlhšom čase.

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem talianskej reprezentácie v bežeckom lyžovaní a biatlone oblieka aj cyklistický tím ToTalEnergies.