Technické nohavice Karpos Rock boli navrhnuté tak, aby počas outdoorových aktivít umožňovali maximálnu slobodu pohybu. Majú úzky strih a sú vyrobené z kvalitných a funkčných materiálov poskytujúcich výbornú ochranu pred vetrom, priedušnosť a vysokú o... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
104,90 €
88,00 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Technické nohavice Karpos Rock boli navrhnuté tak, aby počas outdoorových aktivít umožňovali maximálnu slobodu pohybu. Majú úzky strih a sú vyrobené z kvalitných a funkčných materiálov poskytujúcich výbornú ochranu pred vetrom, priedušnosť a vysokú odolnosť voči opotrebeniu.  Povrch nohavíc je ošetrený DWR úpravou, ktorá odpudzuje vodu a nečistoty. Pre ochranu pred roztrhnutím je dolná časť spevnená Kortec materiálom s ultratrvácnym Dyneema® prešívaním. Ľahké a priedušné nohavice na turistiku, bouldering a lezenie.

Vlastnosti nohavíc

  • elastický pás so sťahujúcou šnúrkou pre lepšie prispôsobenie
  • reflexné prvky
  • spevnenie v dolnej časti Kortec materiálom s Dyneema® prešívaním
  • 2 predné vrecká s YKK® Vislon zipsami a garážami
  • elastické, protikĺzavé manžety v dolnej časti

K-Stretch materiály

Skupina pružných, trvácnych, vetruodolných tkanín s vodoodpudivou úpravou DWR, ktoré napriek svojej nízkej hmotnosti poskytujú výborné prúdenie vzduchu, nasiakavosť a pohodlie počas fyzickej aktivity.

Kortec materiál

Mix dvoch tkanín: elastický Kortec a spevňujúca, neroztrhnuteľná Cordura®. Ľahký, veľmi pevný a priedušný materiál, ideálny na spevnenie oblečenia.

Karpos

Talianska značka športového oblečenia, ktorá vznikla v roku 2007. Zameriava sa najmä na výrobu skialpového, MTB a outdoorového oblečenia