Cyklistické kraťasy s trakmi Bodyfit Pro Air sú určené do najteplejších dní v roku. Charakterizuje ich ultraľahký, sieťovaný materiál na stehnách, ktorý zaručuje vynikajúcu priedušnosť, bráni prehrievaniu a podporuje chladenie počas jazdy. Taktiež ma... Zobraziť viac
Dostupnosť: 4-14 dní
129,90 €
114,31 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Cyklistické kraťasy s trakmi Bodyfit Pro Air sú určené do najteplejších dní v roku. Charakterizuje ich ultraľahký, sieťovaný materiál na stehnách, ktorý zaručuje vynikajúcu priedušnosť, bráni prehrievaniu a podporuje chladenie počas jazdy. Taktiež majú priliehavé, dierkované traky podporujúce odvod potu od pokožky a hrubú vložku pre maximálne pohodlie počas dlhých hodín strávených v sedle bicykla.

Vlastnosti cyklo kraťasov

  • ultraľahký, sieťovaný materiál na stehnách
  • Aeroflow Compress materiál na nohách pre hladkú aerodynamiku a podporu svalov
  • ploché stehy pre väčší komfort
  • kraťasy sú ukončené priliehavým, elastickým lemom, ktorý je z vnútornej strany vybavený silikónovou potlačou
  • cyklistická vložka TC Pro s hrúbkou až 13 mm
  • 2 skryté vrecká na vysielačku v zadnej časti
  • priliehavé, dierkované traky pre ešte väčší komfort a lepšiu ventiláciu
  • teplotný rozsah: 20°C a viac

Total Comfort Pro cyklovložka

Je vybavená rovnakými inováciami ako cyklistická vložka Total Comfort, ale nemá až takú hrubú výplň. Vhodná pre rekreačných ako aj profesionálnych cyklistov. Ideálna vložka najmä na dlhé jazdy na bicykli (tréningy, preteky). 

Aeroflow Compress materiál

Používa sa pri výrobe pretekárskeho oblečenia a v prípadoch, keď je rýchlosť jazdca na prvom mieste. Obsahuje Lycra®Power tkaninu, ktorá poskytuje optimálnu kompresiu a podporu svalov a jej jamkovaný povrch hladké prúdenie vzduchu.

Lycra®Power™ materiál

Vďaka 250 gramom Lycry®Power™ a 30% elastanu sa táto tkanina vyznačuje vysokým stupňom pružnosti. Zabezpečuje maximálnu podporu svalov, kompresiu a zároveň neobmedzuje v pohybe. Má pevnú štruktúru, posyktuje pohodlie a chráni pred ultrafialovými lúčmi.

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem talianskej reprezentácie v bežeckom lyžovaní a biatlone oblieka aj cyklistický tím TotalEnergies.