Štýlový letný cyklodres Sportful Rocket  je charakteristický svojom netradičným vzhľadom a anatomickým strihom, ktorý spolu s funkčnými materiálmi zabezpečuje výkon a pohodlie. Na prednej strane sa nachádza polozakrytý, celorozopínací zips. Oblasti,... Zobraziť viac
Dostupnosť: 4-14 dní
79,90 €
44,00 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Štýlový letný cyklodres Sportful Rocket je charakteristický svojom netradičným vzhľadom a anatomickým strihom, ktorý spolu s funkčnými materiálmi zabezpečuje výkon a pohodlie. Na prednej strane sa nachádza polozakrytý, celorozopínací zips. Oblasti, kde dochádza k nadmernému poteniu sú vybavené priedušnou, sieťovanou tkaninou pre rýchlejšie schnutie. Zadná časť obsahuje tri otvorené vrecká.

Vlastnosti cyklo dresu

  • na prednej a zadnej strane pružný, polyesterový materiál pre lepší odvod vlhkosti a väčší komfort
  • na bokoch polyesterový materiál s otvoreou štruktúrou pre lepšiu ventiláciu
  • bezlemové, vsadené rukávy z elastického, sieťovaného polyesteru
  • vpredu polokrytý YKK®Vislon® zips
  • elastický pás so silikónovou vrstvou na vnútornej strane
  • 3 priestranné vrecká vzadu

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem talianskej reprezentácie v bežeckom lyžovaní oblieka aj cyklistický tím TotalEnergies.