Karpos LAVAREDO PLUS WINTER dámske elasťáky čierne

Zimné dámske bežecké nohavice Lavaredo Plus Winter  majú široké využitie. Vďaka svojím vlastnostiam sú vhodné aj na nordic walking, ľahkú turistiku, skialp, ski touring a bežecké lyžovanie . Nohavice poskytujú ochranu pred vetrom, výbornú priedušnosť... Zobraziť viac
Dostupnosť: Informujte sa
120,00 €
70,31 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Zimné dámske bežecké nohavice Lavaredo Plus Winter majú široké využitie. Vďaka svojím vlastnostiam sú vhodné aj na nordic walking, ľahkú turistiku, skialp, ski touring a bežecké lyžovanie. Nohavice poskytujú ochranu pred vetrom, výbornú priedušnosť, optimálnu hrejivosť a rýchly odvod potu. Použitý funkčný materiál a úzky/slim strih sú zárukou perfektného sedenia a voľnosti v pohybe.

Vlastnosti nohavíc

  • elastický, vetruodolný materiál ThermoDrytex Double
  • v oblasti kolien vrstva hrejivého materiálu Thermo Fleece
  • elastický pás so zadným vreckom na zips
  • úzky/slim strih
  • ploché stehy pre väčší komfort

ThermoDrytex Double materiál

Najtechnickejší materiál od ThermoDrytex-u. Vrchná časť je z nylonu, pričom vnútornú vrstvu tvorí dutinkové, flísové jadro. Maximálna izolácia a odvod vlhkosti je zabezpečený vďaka obojsmernému nasiakavému efektu. Vonkajší povrch je ošetrený vodeodolnou úpravou. Najteplejšia tkanina s najlepšou nasiakavosťou od ThermoDrytex-u.

Thermo Fleece

Flísové tkaniny s rozličnou hrúbkou od Karposu s najlepším pomerom hmotnosť/hrejivosť. Poskytujú vynikajúcu trvácnosť, hrejivosť a komfort. Používajú sa na výrobu outdoorových mikín, búnd a nohavíc.

Karpos

Talianska značka outdoorového oblečenia, ktorá vznikla v roku 2007. Zameriava sa najmä na výrobu skialpového, MTB a outdoorového oblečenie