Vrchné kraťasy Karpos Alagna Plus Evo poskytujú počas športovania v zimnom období zvýšenú úroveň ochrany pred chladom a vetrom. Sú vyhotovené z ľahkého, neprefúkavého materiálu a syntetickej izolácie Primaloft®. Na bokoch sa nachádzajú kvalitné, celo... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
170,00 €
104,72 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Vrchné kraťasy Karpos Alagna Plus Evo poskytujú počas športovania v zimnom období zvýšenú úroveň ochrany pred chladom a vetrom. Sú vyhotovené z ľahkého, neprefúkavého materiálu a syntetickej izolácie Primaloft®. Na bokoch sa nachádzajú kvalitné, celorozopínacie zipsy YKK®, ktoré zabezpečujú jednoduché a rýchle obliekanie/vyzliekanie bez potreby vyzúvania lyžiarok alebo obuvi. Ľahké, zateplené kraťasy na skialp, turistiku a intenzívne, športové aktivity.

Vlastnosti kraťasov

  • úzky-slim strih
  • elastický pás so sťahujúcou šnúrkou a logom Karpos
  • K-Shell materiál s DWR úpravou a Primaloft Silver izolácia
  • na bokoch a v hornej časti pružný a priedušný Thermodrytex PL+ materiál
  • bočné, celorozopínacie YKK® zipsy s putkom pre ľahké a rýchle zapínanie/rozopínanie
  • 1 predné vrecko s YKK® zipsom

ThermoDrytex Pl+ materiál

Používa sa v prípadoch, keď je potrebná minimálna nasiakavosť tkaniny. Skladá sa z 84% polyesteru a 16% Lycry. Vyvinutá pre dosiahnutie suchého pocitu na pokožke aj pri intenzívnom športovaní.

K-Shell materiál

Neprefúkavá, trvácna a pružná tkanina s rôznymi softshellovými konštrukciami, ktoré sú vybavené tenkou a stredne hrubou vrstvou izolácie. 

Primaloft® Silver izolácia

Syntetická izolácia s neuveriteľne nadýchaným tvarom a vynikajúcimi tepelnými vlastnosťami. Vyznačuje sa skvelým pomerom: nízka hmotnosť/vysoká hrejivosť. Taktiež je veľmi pružná a ľahko zbaliteľná. Vďaka svojej izolačnej schopnosti a vysokej odolnosti voči vode ťa udrží v teple aj vo vlhkých podmienkach. Vysoký stupeň priedušnosti izolácie podporuje reguláciu tepla a komfort. Ideálna izolácia do premenlivého počasia.

Karpos

Talianska značka športového oblečenia, ktorá vznikla v roku 2007. Zameriava sa najmä na výrobu skialpového, MTB a outdoorového oblečenia