Cyklistické kraťasy  Sportful GTS ti poskytnú komfort aj počas dlhého jazdenia. Sú vyhotovené z funkčného materiálu, ktorý výborne odvádza pot od pokožky a podporuje svalstvo na nohách. Priedušné, sieťované traky zbytočne neprehrievajú telo a dostato... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
109,90 €
70,40 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Cyklistické kraťasy Sportful GTS ti poskytnú komfort aj počas dlhého jazdenia. Sú vyhotovené z funkčného materiálu, ktorý výborne odvádza pot od pokožky a podporuje svalstvo na nohách. Priedušné, sieťované traky zbytočne neprehrievajú telo a dostatočne priliehajú. Cyklo kraťasy s trakmi na bicyklovanie v jarnom a letnom období.

Vlastnosti cyklo kraťasov

  • priedušné traky s priliehavým sedením
  • TC Pro vložka
  • v dolnej časti bezlemové ukončenie kraťasov so silikónovou vrstvou na vnútornej strane
  • teplotný rozsah: 15°C a viac

Total Comfort Pro cyklovložka

Je vybavená rovnakými inováciami ako cyklistická vložka Total Comfort, ale nemá až takú hrubú výplň. Vhodná pre rekreačných ako aj profesionálnych cyklistov. Ideálna najmä na dlhé výjazdy na bicykli (tréningy, preteky). 

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem talianskej reprezentácie v bežeckom lyžovaní a biatlone oblieka aj cyklistický tím TotalEnergies, v ktorom jazdí Peter Sagan.