Karpos Alta Via Polartec® Tričko zelené

Outdoorové tričko s krátkym rukávom Karpos Alta Via je určené do teplých dní v jarnom a letnom období. Vďaka mimoriadne priedušnému materiálu Polartec® Power Dry® sa v ňom budeš cítiť komfortne aj pri vyšších teplotách. Navyše je vybavené špeciálnou... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
55,00 €
34,32 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Outdoorové tričko s krátkym rukávom Karpos Alta Via je určené do teplých dní v jarnom a letnom období. Vďaka mimoriadne priedušnému materiálu Polartec® Power Dry® sa v ňom budeš cítiť komfortne aj pri vyšších teplotách. Navyše je vybavené špeciálnou povrchovou úpravou, ktorá obmedzovaním rastu baktérií a plesní bráni vzniku nepríjemných zápachov. Ideálne tričko na turistiku, stanovanie alebo cestovanie.

Vlastnosti trička

  • priedušný, elastický materiál Polartec® Power Dry®
  • raglánové rukávy
  • Polygiene povrchová úprava
  • skryté stehy pre väčší komfort

Polartec® Power Dry®

Mimoriadne priedušné a ľahké tkaniny, ktoré majú dvojzložkovú, pletenú konštrukciu s rozličnými priadzami na každej strane. Tento dvojaký prístup zabezpečuje rýchle schnutie v celej štruktúre tkaniny. Vnútorná strana nasiakuje vlhkosť priamo od pokožky a následne ju prenáša na vonkajší povrch tkaniny, kde sa rýchlo odparuje. Počas intenzívnych aktivít príjemne chladí a pri nízkych teplotách výborne hreje.

Polygiene úprava

Trvalé ošetrenie tkanín zabraňujúce šíreniu mikroorganizmov, ako sú baktérie, huby a plesne, ktoré sú zodpovedné za nepríjemný zápach. Oblečenie s touto úpravou sa môže nosiť dlhšiu dobu (aj niekoľko dní za sebou) a nemusí sa tak často prať.

Karpos

Talianska značka športového oblečenia, ktorá vznikla v roku 2007. Zameriava sa najmä na výrobu skialpového, MTB a outdoorového oblečenia