Dámske membránové nohavice Doro sú ideálne na bežkovanie  vo veľmi chladnom počasí. Optimálny komfort počas športovania okrem ľahkých, funkčných materiálov zabezpečuje aj anatomicky tvarovaný strih s volnejším sedením, ktorý umožňuje obliecť si pod n... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
149,90 €
87,12 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Dámske membránové nohavice Doro sú ideálne na bežkovanie vo veľmi chladnom počasí. Optimálny komfort počas športovania okrem ľahkých, funkčných materiálov zabezpečuje aj anatomicky tvarovaný strih s volnejším sedením, ktorý umožňuje obliecť si pod nohavice aj ďaľšie vrstvy oblečenia. Na bokoch sa nachádzajú celorozopínacie zipsy, ktoré zaručujú ľahké a rýchle obliekanie/vyzliekanie bez potreby vyzúvania obuvi.

Vlastnosti nohavíc

  • predná strana z vetruodolného a hrejivého materiálu GORE-TEX® Infinium™
  • vzadu pružný a priedušný materiál TDTxp pre maximálnu slobodu pohybu a odvod potu
  • elastický pás so sťahujúcou šnúrkou
  • 2 bočné vrecká s kvalitnými YKK® zipsami
  • bočné, celorozopínacie zipsy pre ľahšie obliekanie/vyzliekanie 

GORE-TEX® Infinium™

Neprefúkavá a veľmi priedušná membrána, ktorá zabraňuje prieniku vetra pričom umožňuje odparovanie vlhkosti. Táto kombinácia ochrany a priedušnosti minimalizuje počas fyzickej aktivity chladivý účinok vetra a súčasne znižuje riziko prehriatia. Povrch vonkajšieho materiálu je ošetrený vodoodpudivou úpravou.  

TDTxp materiál

V dvoch smeroch pružná, polyesterová tkanina, ktorá výborne udržuje teplo a odvádza vlhkosť. Používa sa pri výrobe zadných častí  cyklistických dresov, búnd a najmä tam, kde nie je potrebná vysoká úroveň pružnosti. 

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov.