Sportful CHECKMATE THERMAL dres kožený/antracitový/červený grepfruit

Cyklistický dres Sportful Checkmate Thermal ti zaručí pocit tepla a pohodlia aj počas dlhých výjazdov. Funkčný, polyesterový materiál sa vyznačuje vysokou priedušnosťou a vďaka tenkej vrstve česaného flísu na zadnej, vnútornej strane aj optimálnou hr... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
89,90 €
58,08 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Cyklistický dres Sportful Checkmate Thermal ti zaručí pocit tepla a pohodlia aj počas dlhých výjazdov. Funkčný, polyesterový materiál sa vyznačuje vysokou priedušnosťou a vďaka tenkej vrstve česaného flísu na zadnej, vnútornej strane aj optimálnou hrejivosťou. samozrejmosťou je kvalitný, celorozopínací zips a trojica priestranných vreciek. Zateplený cyklo dres na každodenné bicyklovanie v jarnom a jesennom období.

Vlastnosti cyklo dresu

  • mimoriadne priedušný materiál so zateplenou zadnou stranou
  • polokrytý YKK® zips
  • elastický lem so silikónovou potlačou na vnútornej strane
  • 3 zadné vrecká

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistamiuž viac ako 60 rokov. Okrem talianskej reprezentácie v bežeckom lyžovaní a biatlone oblieka aj cyklistický tím TotalEnergies.