Karpos LAVAREDO PLUS WINTER dámske elasťáky čierne/modré

Zimné dámske bežecké nohavice Lavaredo Plus Winter  majú široké využitie. Vďaka svojim vlastnostiam sú vhodné aj na nordic walking, ľahkú turistiku, skialp, ski touring a bežecké lyžovanie . Nohavice poskytujú ochranu pred vetrom, výbornú priedušnosť... Zobraziť viac
Dostupnosť: Informujte sa
120,00 €
78,32 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Zimné dámske bežecké nohavice Lavaredo Plus Winter majú široké využitie. Vďaka svojim vlastnostiam sú vhodné aj na nordic walking, ľahkú turistiku, skialp, ski touring a bežecké lyžovanie. Nohavice poskytujú ochranu pred vetrom, výbornú priedušnosť, optimálnu hrejivosť a rýchly odvod potu. Použitý funkčný materiál a úzky/slim strih sú zárukou perfektného sedenia a voľnosti v pohybe.

Vlastnosti nohavíc

  • elastický, vetruodolný materiál ThermoDrytex Double
  • v oblasti kolien vrstva hrejivého materiálu Thermo Fleece
  • elastický pás so zadným vreckom na zips
  • úzky/slim strih
  • ploché stehy pre väčší komfort

ThermoDrytex Double materiál

Najtechnickejší materiál od ThermoDrytex-u. Vrchná časť je z nylonu, pričom vnútornú vrstvu tvorí dutinkové, flísové jadro. Maximálna izolácia a odvod vlhkosti je zabezpečený vďaka obojsmernému nasiakavému efektu. Vonkajší povrch je ošetrený vodeodolnou úpravou. Najteplejšia tkanina s najlepšou nasiakavosťou od ThermoDrytex-u.

Thermo Fleece

Flísové tkaniny s rozličnou hrúbkou od Karposu s najlepším pomerom hmotnosť/hrejivosť. Poskytujú vynikajúcu trvácnosť, hrejivosť a komfort. Používajú sa na výrobu outdoorových mikín, búnd a nohavíc.

Karpos

Talianska značka outdoorového oblečenia, ktorá vznikla v roku 2007. Zameriava sa najmä na výrobu skialpového, MTB a outdoorového oblečenie