Karpos 80’S mikina flíska limetková/bridlicová

Flísová mikina s kapucňou Karpos 80´S  ti poskytne výbornú ochranu pred chladom nielen na horách , ale aj v mestskom prostredí. Je vyhotovená z ľahkých materiálov Polartec®  a Thermo Fleece, ktoré zabezpečujú vysokú úroveň tepelného komfortu, prieduš... Zobraziť viac
Dostupnosť: 4-14 dní
180,00 €
114,40 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Flísová mikina s kapucňou Karpos 80´S ti poskytne výbornú ochranu pred chladom nielen na horách, ale aj v mestskom prostredí. Je vyhotovená z ľahkých materiálov Polartec® a Thermo Fleece, ktoré zabezpečujú vysokú úroveň tepelného komfortu, priedušnosti a rýchly odvod vlhkosti. Pohodlné nosenie a voľnosť v pohybe umožňujú pružné bočné panely a ergonomické prevedenieMikina je vpredu vybavená kvalitným YKK® Vislon zipsom a trojicou vreciek. 

Vlastnosti mikiny 

  • YKK® Vislon zips s putkom
  • tvarovaná kapucňa
  • 3 predné vrecká na zips
  • tenké, pružné lemy na rukávoch, kapucni a dolnej časti

Polartec® Thermal Pro® High Loft

Veľmi hrejivá tkanina, ktorá napriek svojej nízkej hmotnosti výborne udržuje teplo a to najmä počas športovania v extrémnych podmienkach.

Thermo Fleece

Flísové tkaniny s rozličnou hrúbkou od Karposu s najlepším pomerom hmotnosť/hrejivosť. Poskytujú vynikajúcu trvácnosť, hrejivosť a komfort. Používajú sa na výrobu outdoorových mikín a búnd.

Karpos

Talianska značka športového oblečenia, ktorá vznikla v roku 2007. Zameriava sa najmä na výrobu skialpového, MTB a outdoorového oblečenia.