Tenká mikina s polovičným zipsom Karpos Alagna je vhodná na všetky zimné outdoorové aktivity. Vďaka svojím vlastnostiam ju možno nosiť aj namiesto termo oblečenia. Je vyhotovená z príjemného, funkčného materiálu, ktorý je elastický, priedušný a rýchl... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
80,00 €
51,92 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Tenká mikina s polovičným zipsom Karpos Alagna je vhodná na všetky zimné outdoorové aktivity. Vďaka svojím vlastnostiam ju možno nosiť aj namiesto termo oblečenia. Je vyhotovená z príjemného, funkčného materiálu, ktorý je elastický, priedušný a rýchloschnúci. Navyše je ošetrený technológiou Polygiene® Odor Control, ktorá bráni vzniku nepríjemného zápachu.

Vlastnosti mikiny

  • kvalitný polovičný YKK® zips s garážou
  • zvýšený, tvarovaný golier
  • technológia Polygiene® Odor Control pre ochranu pred nepríjemným zápachom

Polygiene úprava

Trvalé ošetrenie tkanín zabraňujúce šíreniu mikroorganizmov, ako sú baktérie, huby a plesne, ktoré sú zodpovedné za nepríjemný zápach. Oblečenie s touto úpravou sa môže nosiť dlhšiu dobu (aj niekoľko dní za sebou) a nemusí sa tak často prať.

Karpos

Talianska značka športového oblečenia, ktorá vznikla v roku 2007. Zameriava sa najmä na výrobu skialpového, MTB a outdoorového oblečenia.