prehadzovač SRAM XX Eagle Transmission AXS | 12-speed

prehadzovač SRAM XX Eagle Transmission AXS | 12-speed
novinka TOP
SRAM XX Eagle Transmission AXS Zadná prehadzovačka | 12 rýchlosť Eagle Transmission je systém pre pohon vášho horského bicykla, ktorý stanovuje nové štandardy vo funkcii a spoľahlivosti. Všetky komponenty sú postavené okolo konštantného bod... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
699,95 €
699,00 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

SRAM XX Eagle Transmission AXS Zadná prehadzovačka | 12 rýchlosť

Eagle Transmission je systém pre pohon vášho horského bicykla, ktorý stanovuje nové štandardy vo funkcii a spoľahlivosti.
Všetky komponenty sú postavené okolo konštantného bodu každého bicykla - stredu kolesa. Všetky nepotrebné časti boli odstránené, aby boli základné funkcie vykonávané k dokonalosti.
Systém T-Type je presne zladený, aby zaistil perfektnú funkciu a nie je kompatibilný s existujúcimi staršími diskami Eagle.

Zadná prehadzovačka XX SL Eagle Transmission zásadne optimalizuje funkciu medzi kazetou a zadnou prehadzovačkou. Zadná prehadzovačka typu T, vyvinutá ako integrované, vzájomne závislé komponenty hnacieho ústrojenstva, sa montuje okolo osi kolesa pomocou nového montážneho rozhrania. Prevratná metóda uchytenia s plnou montážou vytvára jedinečné, stabilné spojenie a je podporované na oboch stranách rámu pre optimálnu presnosť radenia.
Okrem toho majú nové zadné prehadzovačky intuitívny proces spájania a nastavovania, ktorý už poznáte z existujúcich komponentov SRAM Eagle AXS. Osvedčená spojka proti preťaženiu a plochý profil chránia pred poškodením zadnou prehadzovačkou skĺznutím dovnútra pod vzperu. Vďaka inovatívnej konštrukcii sa napínací valec Magic Wheel stále otáča, aj keď sa v ňom zasekne nejaký predmet, a môže tak chrániť pred defektmi. Zadná prehadzovačka XX SL Eagle Transmission má navyše v karbónovej klietke ďalšie výrezy na úsporu hmotnosti a elegantný čierny kryt B-kĺbu.
S touto zadnou prehadzovačkou získate bezkonkurenčný výkon radenia, nízku hmotnosť a bezprecedentnú stabilitu.

POZNÁMKA: Na rozdiel od obrázku je zadná prehadzovačka dodávaná bez batérie. K montáži je bezpodmienečne nutný rám s rozhraním UDH! Zadná prehadzovačka NIE JE kompatibilná s existujúcimi pohonmi Eagle!


Technické špecifikácie:

Materiál: uhlíkový kompozit / hliník / titán
Technológia: Eagle Transmission
Prevody: 12
Klietka: uhlíková
Kompatibilná kazeta: SRAM Eagle Transmission 10-52T
Rám kompatibility: výpadky UDH
Kladky: 14 zubov (hore) a 16 zubov (dole) X-Sync
Kompatibilita: Prevodový systém SRAM Eagle
Vodotesnosť: áno (IP69K)
Farba: Čierna

Hmotnosť podľa výrobcu: 440g
Navážená hmotnosť: 416 g


Rozsah dodávky: 1x SRAM XX Eagle Transmission AXS zadná prehadzovačka | 12-násobný (bez batérie)