Pánsky letný MTB dres s krátkym rukávom  Karpos Pralongia ti poskytne vysoký stupeň pohodlia aj v horúcom počasí. Je vyhotovený z dvojice elastických materiálov, ktoré sú mimoriadne priedušné a rýchloschnúce. Dres je vybavený kvalitným YKK® zipsom a... Zobraziť viac
Dostupnosť: 4-14 dní
110,00 €
96,80 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Pánsky letný MTB dres s krátkym rukávom Karpos Pralongia ti poskytne vysoký stupeň pohodlia aj v horúcom počasí. Je vyhotovený z dvojice elastických materiálov, ktoré sú mimoriadne priedušné a rýchloschnúce. Dres je vybavený kvalitným YKK® zipsom a ponúka dostatok miesta na odloženie si všetkých potrebných vecí.

Vlastnosti dresu

  • vpredu krytý, celorozopínací YKK® zips s garážou
  • bezlemové ukončenie rukávov a dolnej časti pre väčší komfort
  • 1 veľkokapacitné zadné vrecko so skrytým zipsom a menším, vnútorným vreckom
  • reflexné logo v zadnej, dolnej časti

K-Sense materiál

Hebká, mimoriadne pružná a rýchloschnúca tkanina. Používa sa na výrobu priliehavého oblečenia, ktoré je nosené počas fyzickej aktivity.

Sensitive® Plus materiál

Neuveriteľne pružná a trvácna tkanina, ktorá sa používa na výrobu priliehavého oblečenia. Počas fyzickej aktivity poskytuje chladivý pocit na pokožke a rýchlo schne.

Karpos

Talianska značka športového oblečenia, ktorá vznikla v roku 2007. Zameriava sa najmä na výrobu skialpového, MTB a outdoorového oblečenia