prehadzovač SRAM X0 Eagle Transmission AXS | 12-speed

prehadzovač SRAM X0 Eagle Transmission AXS | 12-speed
novinka TOP
SRAM X0 Eagle Prevodovka AXS zadná prehadzovačka | 12-rýchlostný Eagle Transmission je systém pre pohon vášho horského bicykla, ktorý stanovuje nové štandardy vo funkcii a spoľahlivosti. Všetky komponenty sú postavené okolo konštantného bodu každého... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
659,99 €
659,00 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

SRAM X0 Eagle Prevodovka AXS zadná prehadzovačka | 12-rýchlostný

Eagle Transmission je systém pre pohon vášho horského bicykla, ktorý stanovuje nové štandardy vo funkcii a spoľahlivosti.
Všetky komponenty sú postavené okolo konštantného bodu každého bicykla - stredu kolesa. Všetky nepotrebné časti boli odstránené, aby boli základné funkcie vykonávané k dokonalosti.
Systém T-Type je presne zladený, aby zaistil perfektnú funkciu a nie je kompatibilný s existujúcimi staršími diskami Eagle.

Či už na štartovej čiare alebo v kole po práci: komponenty pohonu X0 Eagle Transmission prinášajú výkon overený konkurenciou priamo na váš bicykel. Zadná prehadzovačka typu T, vyvinutá ako integrované, vzájomne závislé komponenty hnacieho ústrojenstva, sa montuje okolo osi kolesa pomocou nového montážneho rozhrania. Prevratná metóda uchytenia s plnou montážou vytvára jedinečné, stabilné spojenie a je podporované na oboch stranách rámu pre optimálnu presnosť radenia. Okrem toho majú nové zadné prehadzovačky intuitívny proces spájania a nastavovania, ktorý už poznáte z existujúcich komponentov SRAM Eagle AXS. Bez preháňania možno povedať, že zadná prehadzovačka X0 Eagle Transmission urobila obrovský skok vpred v oblasti stability, presnosti a spoľahlivosti. Osvedčená spojka proti preťaženiu a plochý profil chránia pred poškodením zadnou prehadzovačkou skĺznutím dovnútra pod vzperu. Vďaka svojej jedinečnej konštrukcii sa napínacia kladka Magic Wheel stále otáča, aj keď sa do nej zasekne predmet a môže tak chrániť pred defektmi. S touto zadnou prehadzovačkou získate bezkonkurenčný výkon radenia, nízku hmotnosť a bezprecedentnú stabilitu.

POZNÁMKA: Na rozdiel od obrázku je zadná prehadzovačka dodávaná bez batérie. K montáži je bezpodmienečne nutný rám s rozhraním UDH! Zadná prehadzovačka NIE JE kompatibilná s existujúcimi pohonmi Eagle!


Technické špecifikácie:

Materiál: hliník / titán / oceľ
Technológia: Eagle Transmission
Prevody: 12
Klietka: uhlíková
Kompatibilná kazeta: SRAM Eagle Transmission 10-52T
Rám kompatibility: výpadky UDH
Kladky: 14 zubov (hore) a 16 zubov (dole) X-Sync
Kompatibilita: Prevodový systém SRAM Eagle
Vodotesné: áno
Farba: čierna/strieborná

Hmotnosť podľa výrobcu: 450g
Vážená hmotnosť: