Pinarello Granger X3 GRX600 2x11 FULCRUM RAPID RED 900 700C DB

Pripravte sa na vaše ďalšie dobrodružstvo!   Gravel bicykel Pinarello Granger X3 -   všetky technológie Pinarello zhmotnené v spoločníkovi na cesty i necesty pripravenom objavovať s vami nové miesta. Už tradične pohodlná geometria Pinarello v spojení... Zobraziť viac
Dostupnosť: 4-14 dní
4 695,00 €
4 171,00 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Pripravte sa na vaše ďalšie dobrodružstvo!

 

Gravel bicykel Pinarello Granger X3 -  všetky technológie Pinarello zhmotnené v spoločníkovi na cesty i necesty pripravenom objavovať s vami nové miesta. Už tradične pohodlná geometria Pinarello v spojení s karbónom Torayca T600 UD prináša optimálny pomer tuhosti a absobovania vibrácií pre čo najvyššiu úroveň komfortu pri dlhých jazdách. Vidlica Onda Grevil používaná aj pri tom gravel modeli Gravil F pre skvelé ovládanie a stabilitu pri zatáčaní, ktorá si navyše vynikajúco poradí s otrasmi v teréne. Asymetrická zadná stavba, ktorá vyrovnáva sily zo strany pohonu, aby bola vaša jazda čo najviac symetrická.  

 

Výbava: sada Shimano GRX600, kolesá Fulcrum Rapid Red 900, riadidlá Jaguar XA Aero TiCR, predstavec Tiger Aero Alu TiCR, sedlo Most Lynx Aircross FEC Alloy Large 145mm.