Technické nohavice Karpos Vertice ktoré ti zaistia komfort a ochranu počas všetkých outdoorových aktivít v zimnom období. Sú vyhotovené z ľahkých a príjemných materiálov Polartec® Power Shield® a K-Lee Winter, ktoré zaisťujú údržbu tepla, priedušnosť... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
249,90 €
114,31 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Technické nohavice Karpos Vertice ktoré ti zaistia komfort a ochranu počas všetkých outdoorových aktivít v zimnom období. Sú vyhotovené z ľahkých a príjemných materiálov Polartec® Power Shield® a K-Lee Winter, ktoré zaisťujú údržbu tepla, priedušnosť, odolnosť voči vetru, snehu a taktiež spolu s úzkym strihom aj maximálnu slobodu pohybu. V hornej časti sa nachádzajú dve vrecká s reflexnými prvkami. Spodná časť je vybavená pevným a odolným materiálom Kortec, ktorý poskytuje ochranu pred ostrými hranami lyží a YKK® zipsami s vnútorným klinom pre ľahšie prepojenie nohavíc s lyžiarkami. Komfortné nohavice na skialpové túry, lyžovanie a iné zimné outdoorové aktivity.

Vlastnosti nohavíc

  • putka na opasok v páse
  • na prednej a zadnej strane materiál Polartec® Power Shield® pre výbornú hrejivosť a ochranu pred vetrom, snehom, dažďom
  • ľahký, elastický materiál so strednou hrúbkou zateplenia K-Lee Winter na bokoch a v hornej časti
  • reflexné prvky na zipsoch
  • spodná časť je spevnená Kortec materiálom pre ochranu pred ostrými hranami lyží 
  • na bokoch 2 vrecká s reverznými YKK® zipsami s putkom + 1 skryté vrecko vzadu
  • kvalitné YKK® zipsy s vnútorným klinom na členkoch

Polartec® Power Shield® materiál

Tkanina s hladkým a pevným povrchom, ktorá poskytuje odolnosť voči oderu. Na rozdiel od bežných hardshell materiálov nie je tuhá a nepôsobí hlučne. Vnútorná strana je vyhotovená z polyesterového vlákna podobnému zamatu, ktoré mapriek svojej nízkej hmotnosti poskytuje výbornú izoláciu a hrejivosť. Vonkajší povrch je ošetrený vodoodpudivou úpravou DWR pre ochranu pred dažďom a snehom. 

Kortec materiál

Mix dvoch tkanín: elastický Kortec a spevňujúca, neroztrhnuteľná Cordura®. Ľahký, veľmi pevný a priedušný materiál, ideálny na spevnenie oblečenia.

K-Lee Winter materiál

Pohodlná, v štyroch smeroch pružná tkanina, ktorá poskytuje vynikajúcu odolnosť voči vetru, vysoký stupeň pevnosti a priedušnosti.

K-Reflex materiál

Funkčný materiál, ktorý bol špeciálne navrhnutý na odrážanie svetla a to aj na veľmi dlhé vzdialenosti. Dierkovaný pre lepšiu priedušnosť a extrémne užitočný v prípade nočného zachraňovania.

Karpos

Je to názov technickej kolekcie outdoorového oblečenia od Sportfulu, ktorá vznikla v roku 2007. Zameriava sa najmä na skialpové, MTB  a outdoor oblečenie.