Letný MTB dres Karpos Jump je vyhotovený z dvojice funkčných materiálov, ktoré poskytujú optimálny komfort aj počas celodenného jazdenia. Na prednej strane sa nachádza hebký, elastický materiál, ktorý zaisťuje priliehavé sedenie. Lepšie odvádzanie po... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
89,90 €
51,92 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Letný MTB dres Karpos Jump je vyhotovený z dvojice funkčných materiálov, ktoré poskytujú optimálny komfort aj počas celodenného jazdenia. Na prednej strane sa nachádza hebký, elastický materiál, ktorý zaisťuje priliehavé sedenie. Lepšie odvádzanie potu od pokožky (a to aj pri nosení ruksaku) zabezpečuje dierkovaný materiál na rukávoch a chrbte. Pre odloženie si všetkých potrebných vecí je dres vybavený 3 priestrannými vreckami a menším vreckom so zipsom na kľúče.

Vlastnosti dresu

  • kvalitný YKK® zips s garážou na prednej strane
  • 3 zadné, otvorené vrecká + 1 menšie vnútorné vrecko so zipsom
  • reflexné prvky

K-Sense materiál

Hebká, mimoriadne pružná a rýchloschnúca tkanina. Používa sa na výrobu priliehavého oblečenia, ktoré je nosené počas fyzickej aktivity.

Karpos

Talianska značka športového oblečenia, ktorá vznikla v roku 2007. Zameriava sa najmä na výrobu skialpového, MTB a outdoorového oblečenia.