Vidlica FOX 34 FLOAT SC Factory Fit4 Remote 29" 2022 black

Označenie „Factory“ hovorí za všetko. Najlepšie technológie, ktoré vie FOX ponúknuť sú k dispozícii v modeloch Factory Series vrátane našej ultra odolnej originálnej povrchovej úpravy Kashima Coat, ktorá zabezpečuje maslový chod vidlice. Konkure... Zobraziť viac
Dostupnosť: 4-14 dní
1 449,50 €
1 299,00 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Označenie „Factory“ hovorí za všetko. Najlepšie technológie, ktoré vie FOX ponúknuť sú k dispozícii v modeloch Factory Series vrátane našej ultra odolnej originálnej povrchovej úpravy Kashima Coat, ktorá zabezpečuje maslový chod vidlice.
Konkurencia je hnacou silou inovácií a keďže organizátori pretekov pripravujú stále ťažšie a technicky náročnejšie trate, čím sa posúvajú hranice ľahkých komponentov. Preto sme vylepšili vidlicu FOX 34 Step-Cast tak, aby uspokojila aktuálne potreby pretekárov.
Firma FOX aktualizovala svoju rodinu 34mm odpružených vidlíc pre sezónu 2022 s ľahšou a tuhšou konštrukciou, hladšími vnútornými časťami, ktoré sú lepše nastaviteľné ako kedykoľvek predtým.
Spodné nohy dostali nový tvar mostíka, ktorý je prevzatý z vysokozdvihových vidlíc 36/38/40. Tento oblúk optimalizuje pomer tuhosti k hmotnosti, vyčnieva ďalej dopredu čo je to v súlade s trendom a zabezpečením dostatočnej vôle pri úplnom stlačení.
Na zadnej strane spodných nôh nájdete kanáliky, ktoré slúžia na zvýšenie objemu vzduchu, dôsledkom toho je zabezpečené postupné znižovanie tlaku, ktoré zaisťuje, že vidlica je schopná dosiahnuť úplné stlačenie. Kanáliky tiež slúžia na cirkuláciu oleja do horných častí spodných nôh a pravidelným mazaním penových krúžkov a vložiek
pri stlačení vidlice.


Určenie: Cross Country/Maratón
Zdvih: 100-120mm
Priemer vnútorných nôh: 34mm
Úprava vnútorných nôh: Kashima
Pruženie: EVOL Air Spring 2022
Tlmenie: FIT4, 3-polohové diaľkové ovládanie (Open-Medium-Firm)
Systém ovládania: Push to Lock (východzia poloha vidlice je otvorená)
Nastavenie: Low Speed Compression (22 klikov);Low Speed Rebound (10 klikov)
Offset: 44mm
Stĺpik vidlice: tapered 1-1/8" - 1,5"
Oska: Kabolt Boost 15x110mm
Farba:  lesklá čierna

TECHNOLÓGIE:
STEP-CAST (SC) - Výrazný tvar vonkajších spodných nôh nie je len kvôli vzhľadu, ale využívajú úzky tvar na zníženie hmotnosti a konštrukcia vytvára dodatočný priestor pre špice a brzdový kotúč. FOX 34 SC sa vyznačuje vnútornými nohami s priemerom 34mm a dostatočným prekrytím púzdra pre kvalitnú jazdu a duté dolné nohy poskytujú ešte väčšiu úspory hmotnosti.
KASHIMA COAT – Revolučná technológia povrchovej úpravy vnútorných nôh pomocou pridávania molybdenového disulfidu do mikropórov elektrickou cestou je použitá exkluzívne na vidliciach a tlmičoch FOX Factory Series. Hnedo-zlatistý povrch nôh znižuje mechanické trenie až o 40% v porovnaní s bežnou tvrdou anodizáciou. Dodáva vidlici maslovo hladký chod a je omnoho odolnejšia voči mechanickému poškodeniu.
TLMENIE FIT4 – Už štvrtá generácia patentovanej FIT uzatvorenej patróny umožňuje nastavenie kompresie na korunke v troch polohách (Otvorená, Stredná, Zatvorená) za jazdy pre čo nejlepšie prispôsobenie tlmenia jazdným podmienkam. Vidlice najvyššej rady Factory Series majú naviac možnosť jemného doladenia otvorenej polohy (v rozpätí 22 klikov), aby si každý jazdec mohol nastaviť kompresiu podľa vlastných preferencií.
VZDUCHOVÉ PRUŽENIE FLOAT (FOX Load Optimum Air Technology) Ľahký systém vzduchového pruženia FLOAT automaticky vyrovnáva pozitívnu a negatívnu vzduchovú komoru pre zvýšenie citlivosti a trakcie bez ohľadu na nastavenie tlaku vzduchu. Jazdci môžu doladiť vlastnosti pozitívnej vzduchovej pružiny pomocou Volume Air vložiek.
AIR VOLUME SPACERS - Progresivita stlačenia môže byť dodatočne doladená pomocou vymedzovacích vložiek do pozitívnej vzduchovej komory, ktorými si môže každý jazdec doladiť odpruženie podľa vlastných požiadaviek a jazdných preferencií.
EVOL (EXTRA VOLUME) - Zväčšená negatívna vzduchová komora výrazne zlepšuje reakciu vidlice. To zvyšuje pohodlie, pretože odtrhávací moment sa môže znížiť. Lineárnejšia charakteristika pružiny navyše ponúka lepší výkon, najmä v strede zdvihu.

Podobné produkty