Sportful WindStopper Reflex 2 návleky na tretry čierne

Sportful WindStopper Reflex 2 návleky na tretry čierne
TOP
Cyklistické návleky na tretry Windstopper Reflex 2 udržia tvoje chodidlá v suchu a teple aj počas dlhých výjazdov. Použité materiály zaisťujú priliehavé sedenie a výbornú ochranu pred vetrom, chladom či dažďom. Pre ľahšie navliekanie/vyzliekanie sú v... Zobraziť viac
Dostupnosť: Informujte sa
54,90 €
26,36 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Cyklistické návleky na tretry Windstopper Reflex 2 udržia tvoje chodidlá v suchu a teple aj počas dlhých výjazdov. Použité materiály zaisťujú priliehavé sedenie a výbornú ochranu pred vetrom, chladom či dažďom. Pre ľahšie navliekanie/vyzliekanie sú vybavené kvalitným YKK® zipsom.

TABUĽKA VEĽKOSTÍ

VeľkosťSMLXLXXL
Veľkosť tretier 38-39 40-41 42-43 44-45 46-47

Vlastnosti návlekov

  • GORE-TEX® Infinium™ materiál pre maximálnu hrejivosť a priedušnosť
  • neoprén v oblasti členku a päty pre väčšiu pružnosť a perfektné sedenie
  • hrubá vrstva neoprénu na členku pre ochranu proti vode
  • reflexné logo a pásik
  • YKK® zips vzadu
  • teplotný rozsah: 0 až +10°C

GORE-TEX® Infinium™

Neprefúkavá a veľmi priedušná membrána, ktorá zabraňuje prieniku vetra pričom umožňuje odparovanie vlhkosti. Táto kombinácia ochrany a priedušnosti minimalizuje počas fyzickej aktivity chladivý účinok vetra a súčasne znižuje riziko prehriatia. Povrch vonkajšieho materiálu je ošetrený vodoodpudivou úpravou.  

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem talianskej reprezentácie v bežeckom lyžovaní a biatlone oblieka aj cyklistický tím Bora-hansgrohe.