Detské nohavice Sportful Squadra sú ideálne na dlhé a vysoko intenzívne bežkovanie v chladnom počasí . Optimálny komfort počas športovania okrem membránového materiálu GORE-TEX® Infinium™ zabezpečí aj anatomicky tvarovaný strih s volnejším sedením, k... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
94,90 €
83,51 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Detské nohavice Sportful Squadra sú ideálne na dlhé a vysoko intenzívne bežkovanie v chladnom počasí. Optimálny komfort počas športovania okrem membránového materiálu GORE-TEX® Infinium™ zabezpečí aj anatomicky tvarovaný strih s volnejším sedením, ktorý umožňuje obliecť si pod nohavice aj ďaľšie vrstvy oblečenia. 

Vlastnosti nohavíc

  • vetruodolný a hrejivý materiál GORE-TEX® Infinium™
  • elastický pás so sťahujúcou šnúrkou
  • 2 bočné vrecká s kvalitnými YKK® zipsami
  • dlhé, bočné Camlock zipsy pre ľahšie obliekanie 

GORE-TEX® Infinium™

Neprefúkavá a veľmi priedušná membrána, ktorá zabraňuje prieniku vetra pričom umožňuje odparovanie vlhkosti. Táto kombinácia ochrany a priedušnosti minimalizuje počas fyzickej aktivity chladivý účinok vetra a súčasne znižuje riziko prehriatia. Povrch vonkajšieho materiálu je ošetrený vodoodpudivou úpravou.  

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem cyklistického tímu TotalEnergies oblieka aj taliansku reprezentáciu v bežeckom lyžovaní a biatlone.