Sportful SQUADRA Junior top svetlomodrý/tmavomodrý

Detský dres na bežky Squadra má upravený strih, vďaka čomu je vhodný nielen na preteky, ale aj na rekreačné bežkovanie. Samozrejmosťou je aerodynamické prevedenie a vysoko funkčné materiály, zabezpečujúce maximálny komfort a výkon. Vlastnosti dresu v... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
60,00 €
43,12 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Detský dres na bežky Squadra má upravený strih, vďaka čomu je vhodný nielen na preteky, ale aj na rekreačné bežkovanie. Samozrejmosťou je aerodynamické prevedenie a vysoko funkčné materiály, zabezpečujúce maximálny komfort a výkon.

Vlastnosti dresu

  • vpredu, na chrbte a na rukávoch Air Flow TX Warm materiál pre rýchly odvod potu, vynikajúcu údržbu tepla a hebký pocit na pokožke počas nosenia v teplejšom počasí
  • na bokoch elastický a priedušný materiál Air Flow
  • krátky YKK® zips na prednej strane
  • nízko profilové, ploché stehy pre lepšiu aerodynamiku a vyšší komfort
  • zadné vrecko na drobnosti

Air Flow

Ľahká, priedušná a mimoriadne pružná tkanina (82% polyester, 18% elastan), ktorá rýchlo odvádza pot a poskytuje príjemný pocit na pokožke.

Air Flow TX Warm 

Ľahká, elastická tkanina (86% polyester, 14% elastan), ktorá poskytuje vynikajúcu priedušnosť, slabšiu kompresiu a izoláciu. Vnútorná, štruktúrovaná strana tkaniny podporuje odvod vlhkosti a údržbu tepla.

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem cyklistického tímu TotalEnergies oblieka aj taliansku reprezentáciu v bežeckom lyžovaní a biatlone.