Detské cyklistické šortky Sportful Neo sú ideálne na každodenné výjazdy v letnom období. Vyznačujú sa tradičným vzhľadom, funkčnými materiálmi a pohodlnou vložkou. V dolnej časti zabraňujú vyhrňovaniu šortiek pružné lemy so silikónovou potlačou. Komf... Zobraziť viac
Dostupnosť: 4-14 dní
44,90 €
39,51 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Detské cyklistické šortky Sportful Neo sú ideálne na každodenné výjazdy v letnom období. Vyznačujú sa tradičným vzhľadom, funkčnými materiálmi a pohodlnou vložkou. V dolnej časti zabraňujú vyhrňovaniu šortiek pružné lemy so silikónovou potlačou. Komfortné cyklo šortky s výborným pomerom cena/výkon.

Vlastnosti cyklo šortiek

  • ploché švy vo vybraných častiach
  • na vnútornej strane stehien priedušný a odolný materiál
  • kompresný Elast-X materiál zabraňuje únave svalov
  • inovatívna Bodyfit Pro MD
  • elastické lemy so silikónovými bodkami na vnútornej strane
  • teplotný rozsah: 15 až 25°C

Elast-X materiál

Mimoriadne komfortná tkanina Lycra®, ktorá si stále zachováva svoje vlastnosti. Výborne prilieha na telo, pričom nesťahuje svalstvo a tým uľahčuje šliapanie do pedálov. Je priedušná a ľahko sa udržiava.

Bodyfit Pro MD vložka

 Ľahká cyklistická vložka s minimálnym objemom pre maximálnu voľnosť pohybu. Vyznačuje sa štruktúrou s dvojitou hustotou a vrchnou, mäkkou tkaninou s mikroperforáciami s priemerom 3mm pre zvýšenie priedušnosti a celkového pohodlia. Ideálna vložka na krátke aj dlhé výjazdy.

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov.