Cyklistická bunda Sportful Aqua Pro je určená cyklistom, ktorých neodradí od tréningu či pretekov ani ten najväčší lejak. Bola špeciálne navrhnutá pre profesionálnych jazdcov vo World Tour. Je vyhotovená z niekoľkých GORE-TEX® membrán, ktoré zabezpeč... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
399,90 €
351,91 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Cyklistická bunda Sportful Aqua Pro je určená cyklistom, ktorých neodradí od tréningu či pretekov ani ten najväčší lejak. Bola špeciálne navrhnutá pre profesionálnych jazdcov vo World Tour. Je vyhotovená z niekoľkých GORE-TEX® membrán, ktoré zabezpečujú maximálnu ochranu voči vode a priliehavé sedenie. Vďaka kvalitnému, prednému zipsu YKK® a Camlock® technológii sa dá bunda rozopnúť jednou rukou pričom ľahké a rýchle vyzliekanie podporujú aj krátke zipsy na konci rukávov. Jednoducho špičková nepremokavá cyklo bunda pre náročných.      

Vlastnosti bundy

  • priliehavý, aerodynamický strih
  • membránový materiál GORE-TEX® 
  • elastické časti z GORE-TEX® materiálu na bokoch, ramenách, lakťoch, rukávoch a golieri
  • vodeodolný YKK® zips s technológiou Camlock®
  • utesnené švy pre maximálnu ochranu pred dažďom
  • krátke zispy s klinom a Camlock technológiou pre ľahšie vyzliekanie  

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov.