Outdoorové rukavice Karpos Alagna sú vyhotovené z rýchloschnúceho materiálu ThermoDrytex Double, ktorý má vodoodpudivú DWR úpravu a poskytuje výbornú údržbu tepla a priedušnosť. Dlaň je vybavená protišmykovou, silikónovou potlačou pre pevný úchop lyž... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
55,00 €
50,60 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Outdoorové rukavice Karpos Alagna sú vyhotovené z rýchloschnúceho materiálu ThermoDrytex Double, ktorý má vodoodpudivú DWR úpravu a poskytuje výbornú údržbu tepla a priedušnosť. Dlaň je vybavená protišmykovou, silikónovou potlačou pre pevný úchop lyžiarskych palíc. Teplé a priedušné rukavice na skialp, turistiku a aeróbne aktivity v zimnom období.

Vlastnosti rukavíc

  • spevnenie Ultrasuede® materiálom na palci a medzi palcom a ukazovákom
  • silikónová potlač na dlani
  • pružné stehy na zápästí pre priliehavé sedenie
  • elastická manžeta
  • potlač na vrchnej strane

ThermoDrytex Double materiál

Najtechnickejší materiál od ThermoDrytex-u. Vrchná časť je z nylonu, pričom vnútornú vrstvu tvorí dutinkové, flísové jadro. Maximálna izolácia a odvod vlhkosti je zabezpečený vďaka obojsmernému nasiakavému efektu. Vonkajší povrch je ošetrený vodeodolnou úpravou. Najteplejšia tkanina s najlepšou nasiakavosťou od ThermoDrytex-u.

Ultrasuede® materiál

Ultrasuede má podobný povrch ako prírodný semiš, ale líši sa najmä väčšou trvanlivosťou, odolnosťou voči zašpineniu a strate farby. Možno ho prať v práčke.

Karpos

Talianska značka športového oblečenia, ktorá vznikla v roku 2007. Zameriava sa najmä na výrobu skialpového, MTB a outdoorového oblečenia. Cyklistickému World Tour tímu Bora-hansgrohe poskytuje oblečenie na voľný čas.