Cyklistické návleky na kolená Fiandre sú určené do chladného, premenlivého počasia. Charakterizuje ich špeciálny strih a funkčný materiál NoRain, ktorý poskytuje výbornú údržbu tepla a ochranu pred dažďom. Samozrejmosťou je pružný lem so silikónovou... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
49,90 €
43,91 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Cyklistické návleky na kolená Fiandre sú určené do chladného, premenlivého počasia. Charakterizuje ich špeciálny strih a funkčný materiál NoRain, ktorý poskytuje výbornú údržbu tepla a ochranu pred dažďom. Samozrejmosťou je pružný lem so silikónovou vrstvou pre bezproblémové prepojenie s kraťasmi a reflexné logo. Ultraľahké, komfortné návleky na jar, jeseň.

Vlastnosti návlekov 

  • nízka hmotnosť
  • špeciálny strih pre väčší komfort
  • reflexné logo
  • silikónový lem
  • NoRain nanotechnológia

NoRain materiál

Hrejivá, pružná a priedušná tkanina ThermoDrytex Plus, ktorá je pomocou nanotechnológie upravená tak, aby čo najrýchlejšie odvádzala vodu z povrchu a zabraňovala jej nasiakovaniu.

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem talianskej reprezentácie v bežeckom lyžovaní a biatlone oblieka aj cyklistický tím Bora-hansgrohe.