Zimné, technické nohavice Karpos Storm Evo zvládnu akékoľvek nepriaznivé počasie v náročnom, horskom prostredí. Sú vyhotovené z trojvrstvového, membránového materiálu K-Dry, ktorý spolu s podlepenými stehmi poskytuje ochranu pred vetrom, dažďom a sne... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
300,00 €
255,20 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Zimné, technické nohavice Karpos Storm Evo zvládnu akékoľvek nepriaznivé počasie v náročnom, horskom prostredí. Sú vyhotovené z trojvrstvového, membránového materiálu K-Dry, ktorý spolu s podlepenými stehmi poskytuje ochranu pred vetrom, dažďom a snehom. Vďaka bočným, vodeodolným, celorozopínacím zipsom sa dajú ľahko vyzliecť/obliecť bez potreby vyzúvania si lyžiarok alebo topánok. Taktiež ich v prípade potreby možno využiť aj na ventiláciu. Kompaktné nohavice na skialpinizmus a zdolávanie skalných stien a ľadopádov.

Vlastnosti nohavíc

  • podlepené stehy pre ochranu pred vodou
  • pás s putkami na opasok a suchými zipsami pre lepšie sedenie
  • vetruodolný, nepremokavý (WP: 20000 mm) a priedušný (MVP: 41000g/m²/24hod.) materiál K-Dry s vodoodpudivou úpravou DWR
  • celorozopínacie bočné zipsy s dvojitými bežcami možno využiť aj na vetranie
  • predné vrecko s vodeodolným YKK® zipsom a vnútorným vreckom na lavínový vyhľadávač
  • v dolnej časti odolná Cordura® pre ochranu pred poškodením od mačiek alebo hrán lyží

K-Dry materiály

Tkaniny s rozličnou hmotnosťou, odolnosťou voči oderu a priedušnosťou, ktoré poskytujú ochranu pred dažďom, vetrom a snehom.

Cordura® materiál

Mimoriadne pevná, pružná a na dotyk príjemná tkanina. Používa sa na ochranu časti oblečenia, ktoré sú najviac náchylné voči opotrebeniu a roztrhnutiu, bez obmedzenia slobody v pohybe. Taktiež sa vyznačuje vysokou priedušnosťou a to aj počas intenzívnej, fyzickej aktivity.

Karpos

Talianska značka športového oblečenia, ktorá vznikla v roku 2007. Zameriava sa najmä na výrobu skialpového, MTB a outdoorového oblečenia. Cyklistickému World Tour tímu Bora-hansgrohe poskytuje oblečenie na voľný čas.