Pirelli Scorpion™ Trail S 27,5 x2.4 plášť

ipcode: 3945900   Ako už samotný názov napovedá, plášte modelovej rady Pirelli Scorpion Trail sú určené na jazdenie na trailoch. Využívajú gumovú zmes SmartGRIP vyvinutou Pirelli, ktorá poskytuje dobrú priľnavosť za sucha i za mokra a ochranu pred pr... Zobraziť viac
Dostupnosť: Informujte sa
59,90 €
35,92 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

ipcode: 3945900

 

Ako už samotný názov napovedá, plášte modelovej rady Pirelli Scorpion Trail sú určené na jazdenie na trailoch. Využívajú gumovú zmes SmartGRIP vyvinutou Pirelli, ktorá poskytuje dobrú priľnavosť za sucha i za mokra a ochranu pred prerazením. Na plášte Scorpion Trail sa môžete spoľahnúť na vašich lokálnych trailoch, ako aj na výletoch v horách. Vďaka ich spoľahlivosti a dlhotrvájúcej jazdnej výkonnosti sa môžete plne sústrediť na jazdenie a neriešiť vybavenie, ktoré používate.

Plášť Pirelli Scorpion Trail S sa vyznačuje vysokým profilom blokov a veľkou vzdialenosťou medzi nimi pre preniknutie do každého sypkého a mäkkého povrchu, za sucha alebo v blate. Najlepšia voľba pre agresívny štýl jazdy na trailoch, kde sa typy podkladov a terénov menia. Plášť taktiež poskytuje vysokú úroveň spoľahlivosti a dlhú životnosť.

Vlastnosti plášťa

  • Gumová zmes SmartGRIP - zvýšená odolnosť voči defektu a výborná priľnavosť plášťa v suchých aj mokrých podmienkach po celú dobu jeho životnosti
  • Oplet - viacvrstvový nylonový oplet o hustote 60tpi pre väčšiu spoľahlivosť a lepšiu ovládateľnosť
  • Konštrukcia ProWALL - ochranné zosilnenie bočníc pre lepšiu odolnosť voči prepichnutiu
  • Tubeless Ready - bezdušové použitie s ľahkou montážou a odolnými pätkami

SmartGRIP

Špičková gumová zmes, ktorá je výsledkom dlhoročných skúseností Pirelli z off-road pretekárskych okruhov po celom svete pre 2 i 4 kolesá. Vyznačuje sa dvoma diametrálne protikladnými vlastnosťami:

  • odolnosť proti prerezaniu: garantuje maximálnu mechanickú priľnavosť a záber v suchých podmienkach a vyššiu odolnosť proti prepichnutiu spolu s dlhšou životnosťou
  • chemickú priľnavosť zamokra: nie je potrebné premýšľať nad zmenou podmienok, či bude pršať alebo či budú na trati bahnité a klzké úseky

Výsledkom je dlhšia životnosť jazdných vlastností plášťa, ktorý má nielen výbornú priľnavosť a záber v protichodných podmienkach ako sú sucho a mokro, ale tiež si tieto jazdné charakteristiky udržuje počas celej doby opotrebovavánia. Na rozdiel od viaczmesových zmesí (dvoch alebo troch), jednozmesové zloženie SmartGRIP umožňuje vyrovnané jazdné vlastnosti v priebehu celej jeho životnosti. Väčšia mechanická odolnosť gumy poskytuje tiež vyššiu odolnosť nielen voči opotrebeniu, ale aj proti prepichnutiu, preto je potrebné vyvinúť väčšiu silu k prerezaniu alebo prepichnutiu plášťa.

ProWALL

Technológia ochranného zosilnenia bočnice plášťa pre väčšiu odolnosť proti prepichnutiu a stabilnejší prejav pri použití nízkych tlakov vzduchu v plášti. Pridaná vrstva nylonovej textílie cez oplet na bočnici zvyšuje odolnosť nielen proti prerezaniu a precvaknutiu, ale tiež vylepšuje celkové správanie plášťa v zákrutách a umožňuje tak lepšie ovládanie bicykla a presnejšie držanie stopy. Tieto vlastnosti boli dosiahnuté bez obmedzenia hmotnosti plášťa a efektivity prenosu sily zo šliapania, takže plášte s touto technológiou sú ideálne pre použitie v pretekárskom XC nasadení až po agresívne Trail jazdenie, keď sú doplnené vhodnou kostrou (120tpi respektíve 60tpi).

Pirelli

Svetoznámy taliansky výrobca, ktorý vznikol už v roku 1872. Zameriava sa na produkciu pneumatík na automobily, motocykle a od roku 2018 aj na bicykle. Je výhradným dodávateľom pneumatík pre Formulu 1.