Karpos RAPID Baggy kraťasy čierne/tmavomodré/zelené fluo

Voľné MTB kraťasy  Rapid Baggy sú vyrobené z ľahkých, chladivých, odolných a elastických materiálov. Nemajú odnímateľné, vnútorné šortky ani cyklistickú vložku. Na prednej strane sa nachádzajú dve vrecká na zips so sieťovaným futrom, vďaka čomu ich m... Zobraziť viac
Dostupnosť: Informujte sa
100,00 €
88,00 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Voľné MTB kraťasy Rapid Baggy sú vyrobené z ľahkých, chladivých, odolných a elastických materiálov. Nemajú odnímateľné, vnútorné šortky ani cyklistickú vložku. Na prednej strane sa nachádzajú dve vrecká na zips so sieťovaným futrom, vďaka čomu ich môžeš využiť aj ako ventilačné otvory. Pre dokonalé prispôsobenie sú kraťasy vybavené pásikmi na suchým zips. Krátke nohavice na MTB, outdoor, turistiku a cestovanie.

Vlastnosti kraťasov

  • elastický pás s pásikmi na suchý zips pre dokonalé prispôsobenie
  • 2 predné vrecká možno využiť aj ako ventilačné otvory
  • zadné vrecko s krytým zipsom
  • reflexné prvky
  • univerzálne využitie

K-Stretch materiály

Skupina pružných, trvácnych, vetruodolných tkanín s vodoodpudivou úpravou DWR, ktoré napriek svojej nízkej hmotnosti poskytujú výborné prúdenie vzduchu, nasiakavosť a pohodlie počas fyzickej aktivity. 

Karpos

Talianska značka športového oblečenia, ktorá vznikla v roku 2007. Zameriava sa najmä na výrobu skialpového, MTB a outdoorového oblečenia.