Cyklistické nohavice s trakmi Sportful Neo  sú určené na výjazdy v chladných, suchých podmienkach . Použitý, elastický materiál ThermoDrytex Plus je vybavený hrejivou, flísovou vrstvou na vnútornej strane. Vďaka tomu je zaručená optimálna hrejivosť,... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
89,90 €
79,11 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Cyklistické nohavice s trakmi Sportful Neo sú určené na výjazdy v chladných, suchých podmienkach. Použitý, elastický materiál ThermoDrytex Plus je vybavený hrejivou, flísovou vrstvou na vnútornej strane. Vďaka tomu je zaručená optimálna hrejivosť, priedušnosť, ktorú podporujú aj sieťované traky. Samozrejmosťou sú reflexné prvky a komfortná vložka.   

Vlastnosti cyklo nohavíc

  • hrejivý ThermoDrytex Plus materiál s flísovým vnútrom
  • ploché stehy
  • sieťované traky
  • cyklistická vložka Comfort Pro
  • reflexné prvky
  • teplotný rozsah: 5°C a viac

Comfort Pro vložka

Mäkká a elastická cyklovložka poskytuje jazdcovi neobyčajný komfort. Má anatomický tvar a antibakteriálnu povrchovú úpravu. Cyklistická vložka má variabilnú hrúbku pre maximálne pohodlie počas jazdenia na bicykli.

ThermoDrytex Plus materiál

Vďaka elastickej a tenkej, vnútornej vrstve z česaného flísu je táto tkanina ideálna v prípadoch, keď sa vyžaduje vysoká hrejivosť a flexibilita materiálu. 84% Nylonu a 16% Lycry zabezpečuje jej jemnosť a pružnosť. Povrch tkaniny je ošetrený silikónovou úpravou, ktorá poskytuje čiastočnú odolnosť voči vode.  

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov.