Sportful APEX dámske nohavice žiarivo biele

Dámske nohavice na bežky Sportful Apex sú výsledkom spolupráce Sportful-u a profesionálnych bežcov zo Svetového pohára. Vďaka funkčným materiálom  GORE-TEX® Infinium™  a ThermoDrytex Plus, poskytujú vysokú ochranu pred vetrom či chladom. Nechýbajú kv... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
159,90 €
87,12 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Dámske nohavice na bežky Sportful Apex sú výsledkom spolupráce Sportful-u a profesionálnych bežcov zo Svetového pohára. Vďaka funkčným materiálom GORE-TEX® Infinium™ a ThermoDrytex Plus, poskytujú vysokú ochranu pred vetrom či chladom. Nechýbajú kvalitné YKK zipsy a reflexné logo. Ľahké, neprefúkavé a mimoriadne priedušné nohavice na dlhé tréningy a na bežkovanie vo vysokom tempe.

Vlastnosti nohavíc

  • elastický pás so sťahujúcou šnúrkou 
  • bočné vrecko s YKK® zipsom
  • v dolnej časti krátke zipsy YKK® Camlock® pre ľahšie obúvanie topánok
  • reflexné logo
  • ergonomické prevedenie

GORE-TEX® Infinium™

Neprefúkavá a veľmi priedušná membrána, ktorá zabraňuje prieniku vetra pričom umožňuje odparovanie vlhkosti. Táto kombinácia ochrany a priedušnosti minimalizuje počas fyzickej aktivity chladivý účinok vetra a súčasne znižuje riziko prehriatia. Povrch vonkajšieho materiálu je ošetrený vodoodpudivou úpravou.  

ThermoDrytex Plus materiál

Vďaka elastickej a tenkej vnútornej vrstve z česaného flísu je táto tkanina ideálna v prípadoch, keď sa vyžaduje vysoká hrejivosť a flexibilita materiálu. 84% Nylonu a 16% Lycry zabezpečuje jej jemnosť a pružnosť. Povrch tkaniny je ošetrený silikónovou úpravou, ktorá poskytuje čiastočnú odolnosť voči vode.  

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem cyklistického World Tour tímu Bora-hansgrohe oblieka aj taliansku reprezentáciu v bežeckom lyžovaní a biatlone.