Pánske nohavice Engadin sú určené na rekreačné bežkovanie . Použité materiály a voľnejší strih sú zárukou optimálneho komfortu a výborného sedenia. V chladnejších podmienkach je možné si obliecť pod nohavice aj ďaľšie vrstvy oblečenia.  Vlastnosti no... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
99,90 €
87,91 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Pánske nohavice Engadin sú určené na rekreačné bežkovanie. Použité materiály a voľnejší strih sú zárukou optimálneho komfortu a výborného sedenia. V chladnejších podmienkach je možné si obliecť pod nohavice aj ďaľšie vrstvy oblečenia. 

Vlastnosti nohavíc

  • na prednej strane mimoriadne pružný a vetruodolný materiál Soft Shield
  • vzadu priedušný TDTxp materiál s flísovým vnútrom pre lepší odvod vlhkosti
  • 2 bočné vrecká so zipsom a putkom
  • elastický pás so sťahujúcou šnúrkou

Soft Shield

Pružný softshell s tenkým flísovým vnútrom a vetruodolnou vrchnou vrstvou. Flísová podšívka poskytuje izoláciu a nasiakuje vlhkosť, ktorú potom odvádza do vrchnej vrstvy. Elastická konštrukcia materiálu zabezpečuje výborné sedenie a slobodu pohybu. Materiál s vynikajúcou priedušnosťou a odvodom vlhkosti. 

TDTxp materiál

V dvoch smeroch pružná, polyesterová tkanina, ktorá výborne hreje a odvádza vlhkosť. Používa sa pri výrobe zadných častí  cyklistických dresov, búnd, nohavíc a najmä tam, kde nie je potrebná vysoká úroveň pružnosti. Absencia Lycry® znamená menšiu pružnosť, ale lepší odvod vlhkosti. 

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem talianskej reprezentácie v bežeckom lyžovaní a biatlone oblieka aj cyklistický tím Bora-hansgrohe.