Garmin HRM-Dual™ pulzomer

Garmin HRM-Dual™ pulzomer
TOP
Nová generácia najpredávanejšieho pulzomera  > > > HRM-Premium  prináša viacero vylepšení a rozšírenú použiteľnosť. ANT+ bezdrôtové rozhranie bol doplnené o Bluetooth. Nový  HRM-Dual™  môžete využť nielen s Garmin zariade... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
69,90 €
59,95 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Nová generácia najpredávanejšieho pulzomera > > > HRM-Premium prináša viacero vylepšení a rozšírenú použiteľnosť. ANT+ bezdrôtové rozhranie bol doplnené o Bluetooth. Nový HRM-Dual™ môžete využť nielen s Garmin zariadeniami (ANT+) a vďaka Bluetooth aj napr. so smartfónom alebo cyklotrenážermi > > TACX Vyhotovenie hrudného pásu (expanzná časť) poskytuje vysoký komfort pri nosení vďaka elastickému popruhu, ktorý je nastaviteľný pre obvod od 63,5cm do 132cm. Použitý materiál je jemný na dotyk a pružný pre spoľahlivú aplikáciu.

Hlavné prednosti

Pulzomer - hrudný pás zabezpečí presné a spoľahlivé merania aktuálnej srdcovej frekvencie bez ohľadu či práve bežíte, bicyklujete, bežkujete alebo jednoducho stacionárne trénujete (fitness). S hrudným pásom budete mať vždy k dispozícií presné hodnoty srdcového tepu (bpm) + zóny tepu (medzi zónou 1 až 5) - podľa typu prístroja. Nastavením cieľovej zóny tepu *kompatibilný prístroj upozorní na prekročenie stanovených hodnôt rozsahu zóny (zvukový signál/vibračné upozornenie, Vďaka jednoduchej konštrukcií a odnímateľnému snímaču bude starostlivosť o pulzomer hračkou pre každého.

 

Vodotesnosť IPX7 Precízne a odolné vyhotovenie pulzomera pre tréning indoor aj outdoor s vodotesnosťou *1 ATM (IPX 7) - pre použitie aj v nepriaznivom počasí - dážď, sneh, blato nie sú nijakou prekážkou. Pulzomer však nie je určený pre plávanie - na tento účel máme v ponuke špecializované pulzomery HRM-Swim & HRM-Tri.
ANT+ Štandarná podpora bezdrôtovej technológie ANT+™ pre pripojenie pulzomera ku kompatibilnému zariadeniu Garmin
Bluetooth new NOVINKA: Bluetooth® integrované rozhranie pre pripojenie a použitie pulzomera HRM-Dual™ aj napríklad s iným Bluetooth® kompatibilným zariadením tretích strán alebo smartfónmi a ich športovými aplikáciami ako ZWIFT a pod.
Podobné produkty

Garmin Varia cyklo-radar RTL 515

1-3 dní
209,90 € 175,00 €

Garmin Edge 130 plus

1-3 dní
199,90 € 189,90 €

Garmin Edge 130 plus HR bundle

1-3 dní
249,90 € 234,90 €

Garmin Edge 530

1-3 dní
299,90 € 259,00 €

Garmin Edge 830

Informujte sa
399,90 € 279,00 €