Bežky Peltonen Acadia CL 22 prinášajú vynikajúci výkon pre milovníkov klasického štýlu behu na lyžiach. Vyznačujú sa kombináciou precíznej konštrukcii a inovativnými technológiami. Jadro lyže je navrhnuté s ohľadom na optimálnu tuhosť a pružnosť. Aer... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
299,00 €
219,00 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Bežky Peltonen Acadia CL 22 prinášajú vynikajúci výkon pre milovníkov klasického štýlu behu na lyžiach. Vyznačujú sa kombináciou precíznej konštrukcii a inovativnými technológiami. Jadro lyže je navrhnuté s ohľadom na optimálnu tuhosť a pružnosť. Aerodynamický tvar lyže minimalizuje odpor vzduchu, čo prispieva k dosiahnutiu vyššej rýchlosti a efektívnosti pohybu. Lyže majú špeciálny povrch, ktorý zlepšuje sklz a zároveň zabezpečuje optimálny kontakt s povrchom terénu.

Peltonen

Fínska spoločnosť, ktorá bola založená v roku 1945. Je významným výrobcom bežeckých lyží a príslušenstva. Spoločnosť je známa svojou vysokou kvalitou, inováciami a úzkou spoluprácou s profesionalnými lyžiarskými tímami. Ich lyže sú obľúbené pre výkon a odolnosť pričom firma kladie veľký dôraz na udržateľnosť a zodpovednosť voči životnému prostrediu.