Sportful RYTHMO dámske nohavice talianska modrá

Dámske bežecké nohavice Sportful Rythmo sú vyhotovené z ľahkých, funkčných materiálov, ktoré sú priedušné, príjemné na dotyk a výborne udržujú teplo. Dolná časť nohavíc je vybavená krátkymi zipsami Camlock® pre lepšie prepojenie s bežeckými topánkami... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
139,90 €
87,12 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Dámske bežecké nohavice Sportful Rythmo sú vyhotovené z ľahkých, funkčných materiálov, ktoré sú priedušné, príjemné na dotyk a výborne udržujú teplo. Dolná časť nohavíc je vybavená krátkymi zipsami Camlock® pre lepšie prepojenie s bežeckými topánkami. Membránové nohavice na bežkovanie v chladných, nepriaznivých podmienkach.  

Vlastnosti nohavíc 

  • predná strana z hrejivého, neprefúkavého materiálu GORE-TEX® Infinium® Light
  • vzadu priedušný ThermoDrytex Plus materiál s flísovým vnútrom
  • elastický pás so sťahujúcou šnúrkou
  • bočné vrecko na zips
  • v dolnej časti Camlock zipsy pre ľahšie obúvanie/vyzúvanie bežeckej obuvi

ThermoDrytex Plus materiál

Vďaka elastickej a tenkej vnútornej vrstve z česaného flísu je táto tkanina ideálna v prípadoch, keď sa vyžaduje vysoká hrejivosť a flexibilita materiálu. 84% Nylonu a 16% Lycry zabezpečuje jej jemnosť a pružnosť. Povrch tkaniny je ošetrený silikónovou úpravou, ktorá poskytuje  čiastočnú odolnosť voči vode.

GORE-TEX® Infinium™

Neprefúkavá a veľmi priedušná membrána, ktorá zabraňuje prieniku vetra pričom umožňuje odparovanie vlhkosti. Táto kombinácia ochrany a priedušnosti minimalizuje počas fyzickej aktivity chladivý účinok vetra a súčasne znižuje riziko prehriatia. Povrch vonkajšieho materiálu je ošetrený vodoodpudivou úpravou. 

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov.