Sportful INFINIUM návleky na tretry ALL ROAD čierne

Cyklistické návleky na tretry Infinium All Road sú určené na výjazdy po nespevnenom teréne. Membránový materiál Goretex Infinium je zárukou ochrany pred vetrom, dažďom a chladom. Samozrejmosťou je pevná a odolná dolná časť a jednoduché navliekanie vď... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
89,90 €
79,11 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Cyklistické návleky na tretry Infinium All Road sú určené na výjazdy po nespevnenom teréne. Membránový materiál Goretex Infinium je zárukou ochrany pred vetrom, dažďom a chladom. Samozrejmosťou je pevná a odolná dolná časť a jednoduché navliekanie vďaka kvalitnému zadnému zipsu. Vetru a vodeodolné návleky na MTB a Gravel tretry.

Vlastnosti návlekov

  • Goretex Infinium materiál
  • spevnená dolná časť odolným polyamidovým materiálom
  • kvalitný zips v zadnej časti
  • reflexné prvky 

GORE-TEX® Infinium™

Neprefúkavá a veľmi priedušná membrána, ktorá zabraňuje prieniku vetra pričom umožňuje odparovanie vlhkosti. Táto kombinácia ochrany a priedušnosti minimalizuje počas fyzickej aktivity chladivý účinok vetra a súčasne znižuje riziko prehriatia. Povrch vonkajšieho materiálu je ošetrený vodoodpudivou úpravou.   

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov.