Cyklistické oblečenie modelovej rady Giara bolo navrhnuté pre maximálny komfort počas celodenného jazdenia v akomkoľvek teréne. Vyznačuje sa špeciálnym strihom, konštrukciou a čistými líniami, ktoré zabezpečujú pohodlné nosenie nielen na asfaltových... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
99,90 €
87,91 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Cyklistické oblečenie modelovej rady Giara bolo navrhnuté pre maximálny komfort počas celodenného jazdenia v akomkoľvek teréne. Vyznačuje sa špeciálnym strihom, konštrukciou a čistými líniami, ktoré zabezpečujú pohodlné nosenie nielen na asfaltových cestách, ale aj na nespevnenom teréne.

Cyklo šortky s trakmi Giara majú podobnú konštrukciu ako pretekárske modely. Sú vyhotovené z veľmi pružného materiálu, vďaka čomu majú minimum švov pre väčší komfort. Počas dlhého jazdenia určite oceníš inovatívnu, dvojvrstvovú cyklistickú vložku Bodyfit Pro MD. Letné cyklo šortky pre amatérskych a MTB jazdcov

Vlastnosti cyklo šortiek

  • mimoriadne elastická konštrukcia pre výborné sedenie a podporu svalstva
  • nová dvojvrstvová BodyFit Pro MD vložka
  • bočné vrecko na pravom stehne
  • ľahké, sieťované traky
  • pružné lemy
  • reflexné prvky
  • teplotný rozsah: 15 až 30°C

BodyFit Pro MD vložka

Ľahká cyklistická vložka s minimálnym objemom pre maximálnu voľnosť pohybu. Vyznačuje sa štruktúrou s dvojitou hustotou a vrchnou, mäkkou tkaninou s mikroperforáciami s priemerom 3mm pre zvýšenie priedušnosti a celkového pohodlia. Ideálna vložka na krátke aj dlhé výjazdy.

Stealth Stretch materiál

Tkanina, ktorá poskytuje vynikajúci komfort, pružnosť a ľahkú kompresiu. Má hladký a polomatný povrch.

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov.