Dámska zimná outdoorová bunda Karpos Federa je ideálna na ľahkú turistiku , trailový beh a ostatné aeróbne aktivity. Jednotlivé časti bundy sú vyhotovené z funkčných materiálov, ktoré zaručujú vysokú odolnosť, ochranu pred vetrom a chladom. Na predne... Zobraziť viac
Dostupnosť: 4-14 dní
230,00 €
158,40 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Dámska zimná outdoorová bunda Karpos Federa je ideálna na ľahkú turistiku, trailový beh a ostatné aeróbne aktivity. Jednotlivé časti bundy sú vyhotovené z funkčných materiálov, ktoré zaručujú vysokú odolnosť, ochranu pred vetrom a chladom. Na prednej strane, ramenách a vrchnej časti rukávov sa nachádza Cordura® materiál s vodoodpudivou povrchovou úpravou. Zadná strana, spodná časť rukávov a dolná časť bundy je vyrobená z elastického a priedušného materiálu. Predná strana a rukávy sú podšité hebkou, pružnou termo tkaninou.

Vlastnosti bundy

  • kvalitný, celorozopínací YKK® Vislon zips s putkom a vnútornou légou pre ochranu pred vetrom
  • tvarovaná kapucňa
  • 2 bočné vrecká na zips
  • reflexné logá na rukávoch
  • tenký, pružný lem na kapucni, v dolnej časti bundy a na rukávoch
  • sťahujúca šnúrka v dolnej časti

Cordura® materiál

Mimoriadne pevná, pružná a na dotyk príjemná tkanina. Používa sa na ochranu časti oblečenia, ktoré sú najviac náchylné voči opotrebeniu a roztrhnutiu, bez obmedzenia slobody v pohybe. Taktiež sa vyznačuje vysokou priedušnosťou a to aj počas intenzívnej, fyzickej aktivity.

Karpos

Talianska značka športového oblečenia, ktorá vznikla v roku 2007. Zameriava sa najmä na výrobu skialpového, MTB a outdoorového oblečenia.