Sportful Rythmo nohavice dámske čierne/ružové/červené

Dámske softshellové nohavice na bežky Rythmo sú vyhotovené z kombinácie funkčných materiálov, ktoré sú priedušné, príjemné na dotyk a majú hrejivé, flísové vnútro. Dolná časť nohavíc je vybavená zipsami s garážou a lemami so silikónovou vrstvou na vn... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
139,90 €
78,32 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Dámske softshellové nohavice na bežky Rythmo sú vyhotovené z kombinácie funkčných materiálov, ktoré sú priedušné, príjemné na dotyk a majú hrejivé, flísové vnútro. Dolná časť nohavíc je vybavená zipsami s garážou a lemami so silikónovou vrstvou na vnútornej strane pre lepšie prepojenie s bežeckými topánkami. Membránové nohavice na bežkovanie v chladných, nepriaznivých podmienkach.  

Vlastnosti nohavíc 

  • predná časť zo Softshell materiálu s flísovým vnútrom pre lepšiu ochranu pred vetrom, priedušnosť a údržbu tepla
  • vzadu priedušný ThermoDrytex Plus materiál s flísovým vnútrom
  • elastický pás so sťahujúcou šnúrkou
  • zadné vrecko na zips
  • členkové zipsy s lemami so silikónovou, vnútornou vrstvou

Softshell Stretch technológia

Membránová technológia, ktorá bola vyvinutá pre dynamické zimné športy. Vďaka polyuretánovej membráne je zaručená priedušnosť a odolnosť voči vetru a vode. Vnútro je z flísu, ktorý poskytuje výbornú hrejivosť. Povrch je príjemný na dotyk a charakterizuje ho čistý a moderný vzhľad.

ThermoDrytex Plus materiál

Vďaka elastickej a tenkej vnútornej vrstve z česaného flísu je táto tkanina ideálna v prípadoch, keď sa vyžaduje vysoká hrejivosť a flexibilita materiálu. 84% Nylonu a 16% Lycry zabezpečuje jej jemnosť a pružnosť. Povrch tkaniny je ošetrený silikónovou úpravou, ktorá poskytuje  čiastočnú odolnosť voči vode.  

Sportful

Taliansky výrobca športového oblečenia (bežecké lyžovanie, cyklistika, outdoor). Pri výrobe používa inovatívne technológie a kvalitné materiály. S cieľom dosiahnuť špičkové cyklooblečenie spolupracuje firma s profesionálnymi cyklistami už viac ako 60 rokov. Okrem cyklistických World Tour tímov Bahrain-Merida a Bora-hansgrohe oblieka aj taliansku reprezentáciu v bežeckom lyžovaní a biatlone.