Bežecké lyže na klasiku Peltonen SkinPro sú ideálne ako tréningové lyže pre výkonnostných lyžiarov alebo aj pre pretekárov. Vďaka špeciálnej technológii SkinPro Mohair Kickless Waxless, lyže netreba voskovať. Grafitová sklznica SkinnPro Mohair poskyt... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
399,00 €
333,00 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Bežecké lyže na klasiku Peltonen SkinPro sú ideálne ako tréningové lyže pre výkonnostných lyžiarov alebo aj pre pretekárov. Vďaka špeciálnej technológii SkinPro Mohair Kickless Waxless, lyže netreba voskovať. Grafitová sklznica SkinnPro Mohair poskytuje vynikajúcu priľnavosť a sklz za všetkých snehových podmienok a teplôt. Pretekárske bežky sú vybavené jadrom so vzduchovými kanálikmi AirCell, sklznicou PRG 4100 a podložkou NIS MOVE.

Peltonen

Fínska spoločnosť, ktorá bola založená v roku 1945. Je významným výrobcom bežeckých lyží a príslušenstva. Spoločnosť je známa svojou vysokou kvalitou, inováciami a úzkou spoluprácou s profesionalnými lyžiarskými tímami. Ich lyže sú obľúbené pre výkon a odolnosť pričom firma kladie veľký dôraz na udržateľnosť a zodpovednosť voči životnému prostrediu.