Bežecké lyže na klasiku Peltonen Moveo G Grip sú ideálne pre rekreačných lyžiarov. Vyznačujú sa ľahkou ovládateľnosťou, dreveným voštinovým jadrom so vzduchovými kanálikmi AirCell HoneyComb, nevoskovacou nanogripovou úpravou sklznice Grip & Glyde. Ly... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
239,00 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Bežecké lyže na klasiku Peltonen Moveo G Grip sú ideálne pre rekreačných lyžiarov. Vyznačujú sa ľahkou ovládateľnosťou, dreveným voštinovým jadrom so vzduchovými kanálikmi AirCell HoneyComb, nevoskovacou nanogripovou úpravou sklznice Grip & Glyde. Lyže netreba mazať ani voskovať. Odraz lyží je optimálny od začiatku, sklzové vlastnosti sa optimalizujú počas vašeho prvého lyžovania, čo trvá iba niekoľko kilometrov. Ked budete tieto lyže používať zmení sa farba ich sklznice zo šedej na čiernu, čo nemá vplyv na odrazové ani na sklzové vlastnosti. V prípade čerstvo napadaného snehu, kedy sú teploty blízke nule sa odporúča použiť anti-ice výrobok určený pre G-Gripové alebo Nanogripové lyže.  

Peltonen

Fínska spoločnosť, ktorá bola založená v roku 1945. Je významným výrobcom bežeckých lyží a príslušenstva. Spoločnosť je známa svojou vysokou kvalitou, inováciami a úzkou spoluprácou s profesionalnými lyžiarskými tímami. Ich lyže sú obľúbené pre výkon a odolnosť pričom firma kladie veľký dôraz na udržateľnosť a zodpovednosť voči životnému prostrediu.