Karpos VAL DI DENTRO dres s dlhým rukávom Black/Indigo Bunting/Green Fluo

Pánsky MTB dres s dlhým rukávom Karpos Val Di Dentro je vyhotovený z dvojice funkčných materiálov, ktoré poskytujú optimálny komfort aj v chladnejších, letných dňoch. Na rukávoch sa nachádza mimoriadne pružný materiál, ktorý zaisťuje priliehavé seden... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
85,00 €
74,80 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

Pánsky MTB dres s dlhým rukávom Karpos Val Di Dentro je vyhotovený z dvojice funkčných materiálov, ktoré poskytujú optimálny komfort aj v chladnejších, letných dňoch. Na rukávoch sa nachádza mimoriadne pružný materiál, ktorý zaisťuje priliehavé sedenie a voľnosť v pohybe. Vyššiu priedušnosť a odvádzanie potu od pokožky zabezpečuje dierkovaný materiál na prednej a zadnej strane.

Vlastnosti dresu

  • príjemné, funkčné materiály
  • sieťovaný materiál na golieri
  • reflexné prvky

K-Sense materiál

Hebká, mimoriadne pružná a rýchloschnúca tkanina. Používa sa na výrobu priliehavého oblečenia, ktoré je nosené počas fyzickej aktivity.

Sensitive® materiály

Oblečenie vyrobené zo Sensitive® materiálov (kvalitné Lycra tkaniny)  je komfortné, hebké, príjemné na dotyk a vďaka otvorenej väzbe tkaniny aj mimoriadne priedušné. Taktiež je trvácne a zachováva si svoju farbu aj po mnohých praniach.

Karpos

Talianska značka športového oblečenia, ktorá vznikla v roku 2007. Zameriava sa najmä na výrobu skialpového, MTB a outdoorového oblečenia.