kazeta SRAM XX SL Eagle Transmission Cassette | 10-52 teeth

kazeta SRAM XX SL Eagle Transmission Cassette | 10-52 teeth
novinka TOP
kazeta SRAM XX SL Eagle | 10-52 zubov Eagle Transmission je systém pre pohon vášho horského bicykla, ktorý stanovuje nové štandardy vo funkcii a spoľahlivosti. Všetky komponenty sú postavené okolo konštantného bodu každého bicykla - stredu kolesa. Vš... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
719,95 €
719,00 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

kazeta SRAM XX SL Eagle | 10-52 zubov

Eagle Transmission je systém pre pohon vášho horského bicykla, ktorý stanovuje nové štandardy vo funkcii a spoľahlivosti.
Všetky komponenty sú postavené okolo konštantného bodu každého bicykla - stredu kolesa. Všetky nepotrebné časti boli odstránené, aby boli základné funkcie vykonávané k dokonalosti.
Systém T-Type je presne zladený, aby zaistil perfektnú funkciu a nie je kompatibilný s existujúcimi staršími kazetammi Eagle.

Kazeta XX SL Eagle Transmission (T-Type) je jedným z hlavných dôvodov, prečo Eagle Transmission ponúka najlepší výkon radenia pri zaťažení. Vďaka dizajnu X-SYNC platí, že čím silnejšie pedálujete, tým lepšie sa radí. Doslova. Najľahšia kazeta Eagle v histórii diskov SRAM 1x12 vydrží dlhšie a poskytuje väčšiu presnosť ako kedykoľvek predtým. Optimalizovaný dizajn pozostáva z revidovanej architektúry X-Dome, ktorá používa kalenú oceľ pre prevody 1-9 a hliníkový ozubený pastorok s optimalizovanou hmotnosťou (52 zubov), na ktorom sú pripevnené dva lisované hliníkové pastorky (38 a 44 zubov) pre prevody. 10-12 použité. Kazeta XX SL Eagle Transmission a zadná prehadzovačka sú navrhnuté ako integrované, vzájomne závislé komponenty a priamo sieť, výsledkom čoho je perfektná funkcia na vašom bicykli.
Odstupňovanie troch najvyšších ozubených kolies bolo optimalizované aj v kazetách Eagle Transmission. S 52-44-38 zubami je nielen vizuálne príťažlivejší a koherentnejší, ale vďaka rovnomernejším prevodovým stupňom sa zlepšil aj výkon radenia.

Značka na kazete uľahčuje montáž a nastavenie kompletnej spínacej skupiny.


Technické špecifikácie:

Materiál ozubených kolies 1-9: oceľ
Materiál ozubeného kolesa 10-11: hliník
Materiál koncového ozubeného kolesa: hliník
Technológia: X-Dome, Full X-SYNC
Prevodové stupne: 12
Gradácia: 10-12-14-16-18-21-24-28-32-38-44-52
Prevodový pomer: 520%
Kompatibilita voľnobežky: SRAM XD
Kompatibilný pohon: Pohony SRAM Eagle Transmission
Farba: Čierna

Hmotnosť podľa výrobcu:
Navážená hmotnosť: 346 g