kazeta SRAM XX Eagle Transmission Cassette | 10-52 teeth

kazeta SRAM XX Eagle Transmission Cassette | 10-52 teeth
novinka TOP
kazeta SRAM XX Eagle | 10-52 zubov Eagle Transmission je systém pre pohon vášho horského bicykla, ktorý stanovuje nové štandardy vo funkcii a spoľahlivosti. Všetky komponenty sú postavené okolo konštantného bodu každého bicykla - stredu kolesa. Všetk... Zobraziť viac
Dostupnosť: 1-3 dní
659,95 €
649,95 € s DPH
Zdieľajte produkt s priateľmi:
Popis

kazeta SRAM XX Eagle | 10-52 zubov

Eagle Transmission je systém pre pohon vášho horského bicykla, ktorý stanovuje nové štandardy vo funkcii a spoľahlivosti.
Všetky komponenty sú postavené okolo konštantného bodu každého bicykla - stredu kolesa. Všetky nepotrebné časti boli odstránené, aby boli základné funkcie vykonávané k dokonalosti.
Systém T-Type je presne zladený, aby zaistil perfektnú funkciu a nie je kompatibilný s existujúcimi staršími diskami Eagle.

Kazeta XX Eagle Transmission (T-Type) je jedným z hlavných dôvodov, prečo Eagle Transmission ponúka najlepší výkon radenia pri zaťažení. Vďaka dizajnu X-SYNC platí, že čím silnejšie pedálujete, tým lepšie sa radí. Doslova. Vydrží dlhšie a poskytuje väčšiu presnosť ako kedykoľvek predtým.
Optimalizovaný dizajn pozostáva z prepracovanej architektúry X-Dome, ktorá zahŕňa frézovaný klaster vyrobený z kalenej ocele pre prevody 1-9 a hmotnostne optimalizovaný pavúkový pastorok (52 zubov) vyrobený z hliníka, na ktorom sú dva lisované oceľové pastorky (38 a 44 zubov) sú pripojené, používané pre prevody 10-12. Kazeta XX Eagle Transmission a zadná prehadzovačka sú navrhnuté ako integrované a vzájomne závislé komponenty a priamo sieť, výsledkom čoho je perfektná funkcia na vašom bicykli. V kazetách Eagle Transmission bolo optimalizované odstupňovanie troch najvyšších ozubených kolies. S 52-44-38 zubami je nielen vizuálne príťažlivejší a koherentnejší, ale vďaka rovnomernejším prevodovým stupňom sa zlepšil aj výkon radenia.

Značka na kazete uľahčuje montáž a nastavenie kompletnej spínacej skupiny.


Technické špecifikácie:

Materiál ozubených kolies 1-9: oceľ
Materiál ozubených kolies 10-11: oceľ
Materiál koncového ozubeného kolesa: hliník
Technológia: X-Dome, Full X-SYNC
Prevodové stupne: 12
Gradácia: 10-12-14-16-18-21-24-28-32-38-44-52
Prevodový pomer: 520%
Kompatibilita voľnobežky: SRAM XD
Kompatibilný pohon: Pohony SRAM Eagle Transmission
Farba: strieborná, čierna

Hmotnosť podľa výrobcu:
Vážená hmotnosť: 376